Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON više od 20 godina nezaobilazan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u tvrtkama širom JI Europe. Vaš uspjeh je kriterij s kojim mjerimo vlastiti uspjeh. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Razno i reference partnera

"Kao što tvrtka Makom nudi cjelovita rješenja na području čišćenja objekata, tako ih i grupa stroka.si nudi na području informacijskih tehnologija. Naši klijenti su B2B tvrtke koje cijene kvalitetu proizvoda, isplativost, brz odaziv i razvojnu orijentaciju. Stoga očekujemo da će i naši IT partneri imati sve gore navedene značajke. U doba digitalne transformacije tvrtki, vrlo je važno imati dobrog partnera, kao što je grupa Stroka.si. Uz njihovu pomoć, iskustvo naših kupaca u internetskoj trgovini www.makom.si je puno ugodnije. Također nam omogućuju da je naš ERP sustav bolje auomatiziran, što nam štedi mnogo vremena. "

Tomaž Sijarto

direktor | Makom trgovina d.o.o.

SAZNAJTE VIŠE

Područje: Razno i reference partnera

Edukacija PANTHEON certificirani računovođa je izvedeno na visokoj razini i stečeno znanje o PANTHEON-u lako možete koristiti u svakodnevnom radu. Pohađanje edukacije preporučujem računovođama koji imaju želju nadograditi svoje znanje, proširiti i produbiti svoj pogled na korištenje programa, prevladati dileme i samostalno koristiti PANTHEON.

Renata Uhan

R FAKTURRA, računovodske storitve, d.o.o.

Područje: Razno i reference partnera

Sudjelovanje u programu bila je vrlo pametna odluka. Teme iz programa pomogle su mi da riješim probleme koje sam imao. Ako će edukacije i dalje biti na takvoj razini, u budućnosti ću se definitivno odlučiti nadograditi svoje znanje.

Maja Suša

Računovodstveni servis DOMEN, Mirko Suša s.p.

Područje: Razno i reference partnera

Sada mogu pristupiti svojim bazama podataka s bilo kojeg računala, a najbolje od svega je da i moji klijenti imaju pristup.

Tatjana Brumat

Lucrum.si, s. p.

1 2
X