PANTHEON Enterprise

Odličan pri prilagođavanju vašim poslovnim potrebama

PANTHEON Enterprise je poslovni informacijski sustav za brzo rastuća poduzeća koja ulažu u stabilnost i napredne funkcionalnosti stoga im je potreban prilagodljiv sustav. Širok izbor funkcionalnosti omogućava da sustav koriste svi u poduzeću, od vodstva do nabave i računovodstva, a pored toga možete iskoristiti sve prednosti poslovne inteligencije (nadzorne ploče, analitika, izvještaji, planiranje).

Uvijek u skladu sa zakonodavstvom

PANTHEON se redovito prilagođava – osvježava obzirom na promjene u zakonodavstvu (plaće, dohodak, PDV itd). Osvježavanje se događa kod svih važnijih promjena zakonodavstva. Sve promjene se preko interneta automatski prenesu do korisnika – brzo i jednostavno!

Pregled poslovanja na vašem desktopu

U napredne verzije PANTHEON-a ugrađena je funkcionalna poslovna analitika koja omogućava pregled poslovanja nad svim nivoima poduzeća. Tako vodstvo poduzeća ima uvijek pregled nad svojim poslovanjem, ključne informacije nije potrebno tražiti na više mjesta.

Međunarodno poslovanje

PANTHEON je na raspolaganju u različitim  jezičnim i zakonodavstvenim lokalizacijama – poduzeća tako posluju u skladu sa zakonima strane države, za potrebe stranih djelatnika cjelokupan program PANTHEON preveden je na lokalni jezik.

Dodatna rješenja

Zbog specifičnih potreba korisnika za PANTHEON je  na raspolaganju veliki broj vertikalnih rješenja koja razvija Datalab kao neovisno partnersko poduzeće. Tako korisnici mogu nadograđivati i dopunjavati svoj PANTHEON  specifičnim rješenjima.

Da li imate pitanje za nas?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Na početku smo prilagodili materjalni dio poslovanja koje nam omogućava potpunu sljedivost materiala, pregled nad zalihama i rezervacijama materiala. Vladamo svim procesima: od kalkulacije, ponuda, narudžbi, ispisa radne dokumentacije, materialnoh poslovanja, fakturiranja i financijskog poslovanja te kadrova.

Niro Steel d.o.o.

Bez ulaganja u infrastrukturu

PANTHEON Enterprise je moguće koristiti bez ulaganja u infrastrukturu, održavanje i implementaciju. U primjeru online pretplate na PANTHEON Hosting, poduzeću su potrebna samo računala s internet-vezom, na svu ostalu infrastrukturu se jednostavno povežu preko mreže. Takva upotreba je iznimno cjenovno ugodna te prije svega sigurna i pouzdana.

 

Kako početi s upotrebom PANTHEON Enterprise-a?

 

Kontaktirajte nas

Nazovite naše savjetnike na broj +385 (01) 35 35 595 ili pošaljite upit na info@datalab.hr

Testirajte program

Ispunite obrazac i tako počnite s upotrebom DEMO verzije.

Prijavite se na tečaj

Provjerite predavanja koje za početnike priprema Datalab Akademija.

Cjenik programske opreme PANTHEON Enterprise

Najam PANTHEON-a (hosting)

Svi podaci koje unosite u program PANTHEON (npr. fakture, zalihe, računovodstvo, plaće, itd.) su pohranjeni u bazi podataka koji su obično na namjenskom računalu, odnosno serveru. Server je uvijek aktivan, tako da su podaci uvijek dostupni, pored toga su na serveru odgovarajući sigurnosni uvjeti koji sprečavaju gubitak podataka, prije svega izrada sigurnosne kopije te fizička i programska zaštita. PANTHEON Hosting plaćate u sklopu mjesečnog paušala i uključuje upotrebu programa, zakonska ažuriranja, arhiviranje podataka i najam servera.

Više o PANTHEON Hostingu

 

Kupnja PANTHEON-a

Ako se odlučite na kupnju programa te je on instaliran na vašem računalu/serveru, u tom slučaju sami se brinete za redovite nadogradnje programa na nove verzije (zakonske promjene i nove funkcionalnosti) te za arhiviranje podataka. Iznos kupnje podmirujete u jednokratnom iznosu, program prelazi u vaše vlasništvo, jednom godišnje vam se zaračunava paušal za osvježavanje programa.

Nazovite +385 (01) 35 35 595

Nazovite naše savjetnike i zajedno izaberite primjereno rješenje za za optimizaciju poslovnih procesa u vašem poduzeću!

X