Preporučite PANTHEON

Preporuka se isplati!

Svatko tko širi dobre vijesti o PANTHEON-u i preporučuje ga svojim kupcima i poslovnim partnerima, će ostvariti 10% provizije od svake novo prodane licence ili najma programa u sklopu Hostinga. Putem donjeg obrasca nam možete dostaviti podatake o klijentu kojeg želite da ga kontaktiraju naši prodajni savjetnici. Ako se na temelju vaše preporuke tvrtka odluči za PANTHEON, nagradit ćemo vas s 10% provizije.

  • Što preporučujete?

  • Kome preporučujete PANTHEON?

  • Vaši podatci

  • Vaša poruka

* Osobne podatke koje nam ustupate putem gornjeg obrasca obrađujemo na temelju našeg zakonskog interesa pružanja učinkovite poslovne komunikacije. Ustupanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. U slučaju da nam ne ustupite svoje osobne podatke, nećemo vam moći pružiti tražene sadržaje. Više o tome kako (pažljivo) štitimo vaše osobne podatke možete pročitati u našoj Politici o zaštiti osobnih podataka.

Koji je protokol preporuke PANTHEON-a?

  1. PANTHEON preporučite potencijalnom korisniku (vašem poslovnom partneru, prijatelju…).
  2. Ispunite obrazac.
  3. Datalab predstavlja PANTHEON potencijalnom korisniku.
  4. Ako se poduzeće odluči za PANTHEON, u slučaju kupnje licence dobivate proviziju od 10% od vrijednosti prodanih licenci, odnosno 10% od vrijednosti jednogodišnjeg najma, ako se odluči za PANTHEON Hosting.
  5. Datalab će vas obavijestiti putem e-maila o visini provizije, vi nam u roku od 15 dana pošaljite račun. Ako se poduzeće odluči za PANTHEON Hosting, o odobrenju ćemo vas obavijestiti nakon isteka jednogodišnjeg najma.

Opći uvjeti preporuke

Trebate više informacija?

Nazovite nas ili nam pošaljite e-mail. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.