— DATALAB BLOG —

Poučno štivo za uspješno poslovanje

U današnjem svijetu vrijedi: tko ima informaciju, ima moć. Ekipa Datalaba s vama dijeli svoje znanje: prednosti poslovanja u cloudu, zakonodavstvene promjene i usklađivanje u poduzeću, primjeri “dobre prakse”, poslovna rješenja za manja, velika i međunarodna poduzeća, novosti i događanja u krugu Datalaba i puno više…

Neočekivani troškovi – izazovi implementacije

Vrijeme potrebno za čitanje: 5 min

Često u praksi susrećemo slučajeve problematičnih implementacija poslovnog softvera. Iz iskustva Datalaba, naših partnera i korisnika, a broj prelazi nekoliko tisuća u Adriatic regiji, prikazat ćemo vam neke od tipičnih izazova na koje nailazi svaka tvrtka pri implementiaciji složenog poslovnog rješenja ERP kategorija, ali i izazove tvrtki- implementatora ovih rješenja.

Čitaj više ...

Ured – stvar prošlosti?

Vrijeme potrebno za čitanje: 5 min

Sjetite se radnog stola prije samo desetak godina. Imali smo desktop računalo, telefon, skener, faks, kalendar i još mnogo raznih drugih stvari i usporedite ga sa svojim radnim stolom danas. Pogledajte svoj ured. Jeste li uopće u uredu? Koliko stvari u svom poslu već...

Čitaj više ...

Zašto je bitno backup-irati?

Vrijeme potrebno za čitanje: 5 min

Da li vam se ikada desilo da ste na nečemu radili satima, ili čak danima? Konačno ste završili svoj posao, a onda u samo nekoliko trenutaka, zbog nepromišljenosti ili kvara na računalu, izgubite sav svoj završeni posao. Backup-om zaštitite svoje dokumente i uštedite svoje vrijeme i rad u PANTHEON-u!

Čitaj više ...

20 godina Datalaba

Vrijeme potrebno za čitanje: 10 min

U rujnu 2017. tvrtka Datalab slavi svojih prvih 20 godina. Gospodin Andrej Mertelj, predsjednik Upravnog odbora, i gospodin Moreno Rodman, izvršni direktor poduzeća Datalab Tehnologije d. d., ispričali su nam kako je iz početaka u dječjoj sobi Datalab izrastao u uspješnu multinacionalnu kompaniju i kako se usmjerava razvoj u budućnosti.

Čitaj više ...
Stran 1 od 212
X