— DATALAB BLOG —

Poučno štivo za uspješno poslovanje

U današnjem svijetu vrijedi: tko ima informaciju, ima moć. Ekipa Datalaba s vama dijeli svoje znanje: prednosti poslovanja u cloudu, zakonodavstvene promjene i usklađivanje u tvrtki, primjeri “dobre prakse”, poslovna rješenja za male, velike i međunarodne tvrtke, novosti i događanja u krugu Datalaba i puno više.

Mjerite li performanse zaposlenika?

Vrijeme potrebno za čitanje: 4 min

Mjerenje performansi zaposlenika je način na koji se upravlja razvojem ljudskih potencijala odnosno mjerenjem postignutih rezultata: individualnih i kolektivnih. Neki od pokazatelja učinkovitosti su: produktivnost, broj transakcija po zaposlenom, prihod po zaposlenom i drugo.

Čitaj više ...

Marketinška strategija i event management

Vrijeme potrebno za čitanje: 4 min

Od mnogih potencijalnih prednosti, glavni razlozi zašto se event management koristi pri implementaciji marketinške strategije tvrtke su: unapređenje prodaje, povećanje svijesti o brendu, tržišno liderstvo i kredibilitet tvrtke na tržištu, uspostavljanje i razvoj poslovnih odnosa s klijentima…

Čitaj više ...

Zašto je cjeloživotno učenje važno za kreativnost?

Vrijeme potrebno za čitanje: 4 min

Digitalno doba donijelo je i ubrzane procese promjena, a potreba za kreativnošću u doba interneta sve je veća. Profesionalci koji su posvećeni cjeloživotnom učenju, kroz posao ili pohađanjem specijalističkih programa obuke, imaju zavidne sposobnosti, snalaze se vrlo dobro s novim tehnologijama ili promjenama u samom načinu obavljanja posla.

Čitaj više ...
X