eRačunovodstvo u Cloudu

 

S ePoslovanjem svaki Vaš račun se smanjuje!

U sklopu PANTHEON Hosting-a surađujemo s vodećim telekomunikacijskim operaterom u Hrvatskoj. U svim ključnim segmentima izuzetno razvijenoga i konkurentnog hrvatskog tržišta pruža sveobuhvatan raspon fiksnih i mobilnih, internet, multimedijskih i svjetski integriranih telekomunikacijskih rješenja u vlastitoj suvremenoj mreži. Vaše baze podataka programa PANTHEON su zato sigurne i dostupne bilo kada i bilo gdje.

Što je PANTHEON Hosting?

Podaci koje unosite u program PANTHEON (npr. fakture, računovodstvo, plaće, itd.) pohranjeni su u bazi podataka koja je obično na namjenskom računalu, odnosno serveru. Server je uvijek aktivan, tako da su podaci uvijek dostupni, pored toga su na serveru odgovarajući sigurnosni uvjeti koji sprečavaju gubitak podataka, prije svega izrada sigurnosnih kopija te fizička i programska zaštita.

PANTHEON Hosting - shema

Za svu poslužiteljsku opremu inače bi se morali brinuti sami ili preko određenog davatelja usluga dok se sa uslugom hostinga o tome ne morate brinuti, budući da je vaša baza podataka pohranjena u podatkovnom centru koji se brine za odgovarajuću sigurnost i tehničku bezbrižnost. Povezivanjem preko interneta povezujete se na svoju bazu podataka, za rad Vam je potreban samo PANTHEON 5.5 te dovoljno brza internet veza.

 • Lakša i sigurnija razmjena podataka
 • Sigurnost pohranjenih podataka
 • Brža obrada i ušteda vremena
 • Više vremena za analizu i savjetovanje sa strankama
 • Jednostavan i brz pristup bilo gdje
 • Primanje i izdavanje računa u elektroničkom obliku
 • Elektroničko arhiviranje podataka
 • Redovita ažuriranja i stalna usklađenost sa zakonom
 • Rad po međunarodnim računovnodstvenim standardima
 • Široka paleta potpore i pomoći
 • Rad bez investicija ili plaćanje po upotrebi

Pogledajte zašto oblak mijenja sve!

Server je uvijek aktivan, tako da su baze podataka programa PANTHEON dostupne bilo kada i bilo gdje. Pored toga postavljeni su odgovarajući sigurnosni uvjeti koji sprečavaju gubitak podataka – prije svega izrada sigurnosnih kopija te fizička i programska zaštita.

Jednostavno

Kraj ručnog unosa podataka. Vaša usluga će biti brža i konkurentnija.

Brzo

Brži pristup do ažurnih podataka bilo kada i bilo gdje 24/7, priključivanjem na internet.

Povoljno

Minimalna početna investicija i do 85% niži troškovi licenciranja programske opreme.

Sigurno

Svi podaci bit će pohranjeni u podatkovnom centru, gdje se brinu za odgovarajuću sigurnost.

Cjenik hostinga

Za Hosting sam se odlučila jer mi se početkom mjeseca pokvarilo računalo na kojem sam imala PANTHEON. Hosting, osim neometanog načina rada uključuje rezervne kopije, zaštitu na sigurnom mjestu te nadogradnje. Sada s bilo kojim računalom mogu pristupiti do svojih baza, a što je najbolje pristup imaju samo moje stranke. Zbog toga je posao jednostavniji i odvija se brže.

Tatjana Brumat

LUCRUM.SI, računovodske storitve Tatjana Brumat, s. p.

Kontaktirajte nas +385 (01) 35 35 595

Kontaktirajte naše savjetnike i zajedno sa njima izaberite primjereno rješenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašoj tvrtki.

X