PANTHEON Manufacture

Otkrijte potencijal vaših podataka

PANTHEON Manufacture je poslovni informacijski sustav za proizvodno orijentirana poduzeća koja ulažu u stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sistema. Širok spektar funkcija omogućava korištenje sistema u svim segmentima poduzeća: od rukovodstva do nabave i računovodstva. Pored toga možete iskoristiti i sve prednosti poslovne inteligencije (kontrolne tabele, analitika, izveštaji, planiranje).

Jednostavna proizvodnja

PANTHEON podržava sve procese jednostavne proizvodnje, kao i proizvodnju s planiranjem i terminiranjem. Programski prozor Obrada radnih naloga osnovni je prozor za praćenje proizvodnje u kojem je također pregledna specifikacija podataka o proizvodnim radnim nalozima.

Proizvodnja s planiranjem i terminiranjem

Terminiranje u PANTHEON MF je najdetaljniji plan rada u proizvodnji za određeni vremenski period. Terminiranje izvodimo iz operativnih proizvodnih planova uvažavanjem podataka sastavnice, prije svega iz tehnoloških postupaka izrade radnih operacija.

Upravljanje proizvodnim jedinicama

PANTHEON MT omogućava bolji prijenos informacija, smanjuje mogućnost ljudske pogreške i omogućava direktno vezu dokumenata s računovođom, direktorom i drugim odjeljenjima.

Predkalkulacije, postkalkulacije i analize u proizvodnji

Predkalkulacijom okvirno izračunavamo cijenu proizvoda koje izrađujemo i sastavljamo u proizvodnom procesu prema podacima iz osnovnih sastavnica, gdje su određene količine predviđenih (normativnih) neposrednih troškova materijala i rada.

Da li imate pitanje za nas?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uvijek u skladu sa zakonodavstvom

PANTHEON se redovito prilagođava – nadograđuje u skladu s promjenama u zakonodavstvu (plaće, porez na dohodak, PDV, itd). Osvježavanje se vrši u svim značajnim promjenama. Sve promjene se automatski prenose preko interneta – brzo i jednostavno!

Međunarodno poslovanje

PANTHEON je dostupan u različitim zakonodavnim i jezičkimn lokalizacijama – poduzeća tako posluju u skladu sa zakonodavstvom drugih država, a za potrebe stranih radnika, Pantheon je preveden na lokalni jezik. Planiranje i kontrola cijele grupacije poduzeća konačno su mogući.

Dobar pregled nad poslovanjem

U napredne verzije PANTHEON-a ugrađena je moćna poslovna analitika koja omogućava pregled poslovanja na svim nivoima poduzeća. Tako rukovodstvo uvijek ima pregled nad poslovanjem i nema potrebe ključne informacije tražiti na više mjesta.

Dodatna vertikalna rešenja

Zbog specifičnih potreba korisnika na raspolaganju je velik broj vertikalnih rješenja koje razvijaju i Datalab i nezavisna partnerske tvrtke. Tako korisnici mogu nadograđivati i dopunjavati svoj PANTHEON specifičnim rješenjima.

Na početku smo prilagodili materijalni dio poslovanja koji nam omogućava potpuno praćenje materijala, pregled zaliha i rezervacije materijala. Upravljamo svim procesima: od kalkulacije, ponude, narudžbe, ispisa radne dokumentacije, materijalnog poslovanja, fakturiranja i financijskog poslovanja, kao i kadrova.

Niro Steel d.o.o.

Misija Borova je “Užitak hodanja u svakoj prilici”. Naša je vizija dugoročno održiv rast i razvitak kao proizvođača obuće kojeg kupci preferiraju, kojem partneri vjeruju i kojim se zaposlenici ponose. U Borovu konstantno težimo kvaliteti, modernizaciji, razvoju, inovacijama i timskom radu. U tom smo duhu započeli uspješnu suradnju s Datalabom. Vrhunski ERP PANTHEON, značajno nam ubrzava i olakšava svakodnevne korake. Uz njega “hodamo s užitkom” u svakom segmentu poslovanja.

Željko Petrović

financijski direktor, Borovo d.d.

Bez ulaganja u infrastrukturu

I PANTHEON Manufacture možete koristiti bez ulaganja u infrastrukturu, održavanja i implementacije. U slučaju zakupa PANTHEON Hostinga (Cloud) korisniku je potrebno samo računalo s internet konekcijom, na svu ostalu infrastrukuturu se jednostavno povezuje preko interneta. Takva upotreba je također i jeftinija, a iznad svega sigurna i zaštićena.

Kako početi s PANTHEON Manufacture?

Kontaktirajte nas

Nazovite nas na +385 (01) 35 35 595 ili pošaljite pitanje na info@datalab.hr

Isprobajte program

Popunite obrazac i preuzmite DEMO verziju koju kasnije možete nadograditi.

Prijavite se na edukaciju

Provjerite raspisane edukacije koje za proizvodnju organizira Datalab Akademija.

Cijene programske opreme PANTHEON Manufacture

ZAKUP PANTHEONA (HOSTING)

Podaci koje unosite u program PANTHEON (npr. fakture, zalihe, računovodstvo, plaće, i sl.) sačuvani su u bazi podataka koja se uglavnom nalazi na posebnom računalu – serveru. Server je uvijek aktivan kako bi podaci uvijek bili dostupni, a na serveru su uz to i odgovarajući sigurnosni uvjeti koji sprečavaju gubitak podataka, prije svega izrada sigurnosnih kopija i programska zaštita. PANTHEON Hosting plaćate u sklopu mjesečnog paušala koji uključuje upotrebu programa, zakonske promjene, arhiviranje podataka i zakup servera.

Više o PANTHEON Hostingu

KUPNJA PANTHEON-A

Ukoliko se odlučite za kupnju programa, on je podešen na vašem računalu i u tom slučaju sami vodite računa o redovnim nadogradnjama programa na nove verzije (zakonske promjene i nove funkcionalnosti), kao i o arhiviranju podataka. Kupnja je podmirena jednokratnim iznosom, program postaje vašim vlasništvom, dok se jednom godišnje obračunava nadogradnja (osvježavanje) programa.

Nazovite nas +385 (01) 35 35 595

Nazovite nas da zajedno izaberemo odgovarajuće rješenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem poduzeću!

X