Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON više od 20 godina nezaobilazan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u tvrtkama širom JI Europe. Vaš uspjeh je kriterij s kojim mjerimo vlastiti uspjeh. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Proizvodnja

Program omogućava uvoz procesa koji se mogu programski prilagoditi svakom korisniku, obzirom na njegove specifične potrebe. Ti procesi znatno ubrzavaju i olakšavaju rad. Svim budućim korisnicima od srca preporučujem PANTHEON.

Andreja Petrič

voditelj MD financija | Plastika Skaza

Područje: Drugo/Veleprodaja/Proizvodnja

Zbog visoke cijene ulaznog materijala i prirode naših proizvoda, od početka smo tražili rješenje kojim bismo mogli prilagoditi materijalni dio poslovanja, osigurati potpunu sljedivost i pregled nad zalihama. Naše poslovanje smo tijekom godina povezali u cjelinu i upravljamo procesima kalkulacija, ponuda, narudžbi, materijalnog poslovnja te ispis radne dokumentacije, fakturiranja, financijskog poslovanja i kadrova.

Ksenja Brelih Klincov

direktorica | Niro Steel d.o.o.

Područje: Proizvodnja

Zaista smo zadovoljni odlukom da svoje poslovanje povjerimo cjelovito poslovno-informacijskom sustavu PANTHEON. Ovaj nam program omogućava kontrolu nad zalihama materijala i gotovih proizvoda, kalkulacijama, narudžbama, radnom dokumentacijom, a uz to smo i poboljšali podršku kupcima te uspjeli postići pregled skladišta. izrazito nam je pojednostavio i procese između robnog dijela i računovodstva, tako da se ekipa može u većoj mjeri posvetiti upravljanju, a manje operativnom radu.

Mitja Kostanjevec

Član upravnoga odbora | Finakos d.o.o.

Područje: Drugo/Proizvodnja

S PANTHEON-om povezujemo različite segmente u jedinstvenu sliku, što je poboljšalo uvid u cjelokupno financijsko stanje tvrtke.

Maja Štefkovska

Voditeljica financija | P.I.K. Co., Makedonija

SAZNAJTE VIŠE

1 2
X