Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON više od 20 godina nezaobilazan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u tvrtkama širom JI Europe. Vaš uspjeh je kriterij s kojim mjerimo vlastiti uspjeh. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Maloprodaja/Drugo/Veleprodaja

PANTHEON nam je ogromna podrška u svim prodajnim i nabavnim procesima. To je okosnica našeg poslovanja.

Alenka Kropivšek

dr. veterinarske medicine | Melisa veterina d.o.o.

SAZNAJTE VIŠE

Područje: Drugo/Veleprodaja/Proizvodnja

Zbog visoke cijene ulaznog materijala i prirode naših proizvoda, od početka smo tražili rješenje kojim bismo mogli prilagoditi materijalni dio poslovanja, osigurati potpunu sljedivost i pregled nad zalihama. Naše poslovanje smo tijekom godina povezali u cjelinu i upravljamo procesima kalkulacija, ponuda, narudžbi, materijalnog poslovnja te ispis radne dokumentacije, fakturiranja, financijskog poslovanja i kadrova.

Ksenja Brelih Klincov

direktorica | Niro Steel d.o.o.

Područje: Maloprodaja/Veleprodaja

Centraliziran i brz pregled omogućava nam dobar uvid u poslovanje, što je važno pri uspješnom poslovnom odlučivanju i omogućuje nam da možemo zaista brzo odgovarati zahtjevima tržišta te puno lakše donositi važne strateške odluke i tako planirajmo sljedeći poslovni period.

Aleksandar Cvetković

Roma Company

SAZNAJTE VIŠE

Područje: Veleprodaja/Proizvodnja

Iako je naše poslovanje prilično opsežno i složeno, od samog početka smo na PANTHEON "prebacili" cjelokupno poslovanje naših 8 povezanih društva koja posluju u različitim državama regije. Kao matično društvo možemo u bilo kojem trenutku pristupiti bitnim i ažurnim podatcima o radu cijele grupe, a dobiveni podatci se lako prilagođavaju potrebama financijskog izvještavanja po pojedinim državama kao i za grupu u cjelini.

Milica Blečić

direktorica računovodstva | Alarm automatika d. o. o.

SAZNAJTE VIŠE

X