Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON više od 20 godina nezaobilazan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u tvrtkama širom JI Europe. Vaš uspjeh je kriterij s kojim mjerimo vlastiti uspjeh. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Maloprodaja/Računovodstvo

Program omogućava uvoz procesa koji se mogu programski prilagoditi svakom korisniku, obzirom na njegove specifične potrebe. Ti procesi znatno ubrzavaju i olakšavaju rad. Svim budućim korisnicima od srca preporučujem PANTHEON.

Jasmina Roša

menadžer za područje kadrova i plaća | DM drogerie markt Bosna i Hercegovina

SAZNAJTE VIŠE

Područje: Računovodstvo

U tvrtki Vizija računovodstvo svjesni smo da je pri vođenju računovodstva više od 1300 naručitelja zaista važan kvalitetan računovodstveni program te stručna i brza podrška njihovih stručnjaka. To smo dobili s tvrtkom Datalab i njihovim programom PANTHEON.

Robert Ogorevc

direktor | Vizija računovodstvo d.d.

Područje: Računovodstvo

Kvalitetan i dinamičan računovodstveni program, koji može zadovoljiti potrebe kako jednostavnih, tako i zaista zahtjevnih korisnika. I programerska kuća koja sluša svoje korisnike kako bi program bio još bolji te se trudi što je moguće više prilagoditi potrebama i zahtjevima rada financijske struke.

Daniela Roj

direktorica | Avista biro d.o.o.

Područje: Usluge/Računovodstvo

Vođenje računovodstva je s PANTHEON-om jednostavno, pregledno, pouzdano. I stranke također brzo auče rad s programom te samostalno vode poslovanje, a nama tako ostaje više vremena za savjetovanje. S veseljem preporučujem PANTHEON i drugim poduzećima.

Darja Merkač

Darja Merkač s.p.

1 2
X