Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON više od 20 godina nezaobilazan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u tvrtkama širom JI Europe. Vaš uspjeh je kriterij s kojim mjerimo vlastiti uspjeh. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Maloprodaja/Drugo/Veleprodaja

PANTHEON nam je ogromna podrška u svim prodajnim i nabavnim procesima. To je okosnica našeg poslovanja.

Alenka Kropivšek

dr. veterinarske medicine | Melisa veterina d.o.o.

SAZNAJTE VIŠE

Područje: Drugo

PANTHEON je zaista suvremen i kompleksan program koji zadovoljava i vrlo zahtjevne korisnike. Nudi zaista velik broj funkcionalnosti, a s modulom za veterinu je postao točno ono što suvremena veterinrska ambulanta treba za učinkoviti rad. Rješenjem PANTHEON Vet su podaci o životinjama i poslovanju uvijek pri ruci, a usput se smanjuju i troškovi računovodstva. Nema dupliciranih unosa podataka i moguće su sve vrste ispisa i izvještaja. Svakako prava odluka!

Dušan Jagodič

DVM | Veterina Jagodič d.o.o.

Područje: Drugo/Veleprodaja/Proizvodnja

Zbog visoke cijene ulaznog materijala i prirode naših proizvoda, od početka smo tražili rješenje kojim bismo mogli prilagoditi materijalni dio poslovanja, osigurati potpunu sljedivost i pregled nad zalihama. Naše poslovanje smo tijekom godina povezali u cjelinu i upravljamo procesima kalkulacija, ponuda, narudžbi, materijalnog poslovnja te ispis radne dokumentacije, fakturiranja, financijskog poslovanja i kadrova.

Ksenja Brelih Klincov

direktorica | Niro Steel d.o.o.

Područje: Drugo

Otkako koristimo PANTHEON mogu reći da smo prepolovili vrijeme unosa podataka.

Gasilsko-reševalni center Novo mesto

1 2
X