Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON više od 20 godina nezaobilazan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u tvrtkama širom JI Europe. Vaš uspjeh je kriterij s kojim mjerimo vlastiti uspjeh. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Izobraževanja

"Prisustvovala sam mnogim edukacijama koje su pokrivale različita područja poput prodaje/nabave, računovodstva, proizvodnje. Edukacije su pomogle optimizirati moj rad. Zbog kvalitetno predstavljenih sadržaja na praktičnim primjerima moj rad je brži i učinkovitiji."

Majda Vodopivec

Računovođa | BIOVIS d.o.o.

Područje: Izobraževanja

"Edukacije kojima sam prisustvovala su korisne, razumljive i vođene u ugodnoj atmosferi. Predavači kvalitetno predaju sadržaj i spremni su za poslušati sudionikeja. Također su vrlo korisni i video sadržaji koje smo kao sudionici dobili nakon edukacije, a njima možemo naknadno osvježiti stečeno znanje. "

Anita Baltič

Računovođa | KIP VIZIJA d.o.o.

Područje: Izobraževanja

"Po mojem mišljenju, PANTHEON je najbolji računovodstveni program. Uz izvrsnu korisničku podršku, Datalab pruža dodatnu obuku radi lakšeg korištenja programa. Sviđa mi se što se program redovito nadograđuje i usvajaju se novi, brži procesi. Primjenom digitalnih poslovnih procesa i razmjenom elektroničkih dokumenata moj je rad učinkovitiji, a moji kupci zadovoljniji. "

Špela Kalčič Rebernak

Računovođa | POTEK d.o.o.

Područje: Izobraževanja

PANTHEON edukacije doprinose pozitivnom usvajanju digitalizacije, olakšavaju transformaciju tvrtke i, što je najvažnije, međusobnoj suradnji. Sudjelujući na ovogodišnjoj PANTHEON konferenciji 2019. - Digitalizacija 2019. u praksi, uspjela sam dobiti mnoštvo informacija o trenutnom stanju digitalizacije u Sloveniji i uspješnim digitalnim praksama kroz okrugli stol i tematske prezentacije pružatelja digitalnih rješenja. Kao korisnici poslovno-informacijskog sustava PANTHEON, drago nam je što možemo pozdraviti inicijative Datalaba s PANTHEON alatima i funkcionalnostima za uspješnu digitalizaciju.

Julijana Skobe

Direktorica | S računovodstvo d.o.o.

1 2
X