, , ,

PANTHEON DMS – Smanjite troškove, povećajte učinkovitost i pojednostavite poslovanje

15 lis 2020

Elektronički ili papirni dokumenti sastavni su dio poslovanja. Upravljanje poslovnim informacijama, uglavnom iz nekoliko različitih izvora, izazovan je zadatak.

Jeste li se ikad zapitali koliko vremena u tvrtki trošite na preuzimanje i unos dokumentacije, a koliko se zapravo zaista bavite svojim poslom? Još uvijek prekucavate podatke i informacije? Koliko grešaka napravite i koliko vas koštaju?

Prvobitna svrha rješenja je upravljanje dokumentima, što omogućava elektroničko snimanje i kontrolu radnih tokova upravljanjem cjelokupnom dokumentacijom u tvrtki. Sustav osigurava brži protok dokumenata u tvrtki, smanjuje troškove rukovanja dokumentima i omogućava efikasan pristup dokumentima i informacijama u trenutku kada su nam potrebni.

 

Tvrtke koriste dokumentacijski sustav kako bi kontrolirale elektroničko poslovanje. Savremeni dokumentacijski sustav, povezan s poslovnim procesima, podiže organiziranost tvrtke i produktivnost zaposlenih na višu razinu, a nadasve uređuje upravljanje dokumentima i njihovo čuvanje. Dokumentacijski sustav PANTHEON DMS ne samo da omogućava upravljanje dokumentima i njihovo dijeljenje, već i upravlja čitavim životnim ciklusom različitih vrsta dokumentacije. Naime, on nadgleda poslovne procese, upravlja eDokumentacijom i eKnjiženjima”, objašnjava Marina Obradović, konzultant i podrška, Datalab HR.

 

Šta je PANTHEON DMS?

PANTHEON DMS je cjelovito rješenje koje omogućava bespapirno poslovanje. Rješenje je moćan dokumentacijski sustav za jednostavno bespapirno poslovanje. Omogućava lako pronalaženje i obradu dokumenata, kroz unaprijed definirane poslovne procese.

 

Zašto koristiti DMS?  

Tvrtke koriste dokumentacijski sustav kako bi kontrolirale elektroničko poslovanje. Suvremeni dokumentacijski sustav, povezan s poslovnim procesima, podiže organiziranost tvrtke i produktivnost zaposlenih na višu razinu, a nadasve uređuje upravljanje dokumentima i njihovo čuvanje.

PANTHEON DMS dokumentacijski sustav ne samo da znači upravljanje dokumentima i njihovu razmjenu, već i upravlja čitavim životnim ciklusom različitih vrsta dokumentacije. Rješenje udružuje na jednom mjestu WorkFlow – unaprijed definirane poslovne procese, upravljanje eDokumentacijom i eKnjiženje.

 

Koje su ključne prednosti?

Veća učinkovitost poslovanja – pojednostavljeno poslovanje s dokumentacijom i posljedično povećana učinkovitost.

  Sve na jednom mjestu – rješenje omogućuje centralno upravljanje organizacijskim dokumentima i procesima bitnim za poslovanje.

  Sigurnost – pristup dokumentima je kontroliran i sljediv, a također omogućava postavke perioda čuvanja.

  Smanjenje ručnog unosa i manje grešaka – sustav omogućava optičko čitanje dokumenata, izbjegavajući nepotrebno prekucavanje i posljedične pogreške.

  Jednostavna i brza pretraga dokumenata – napredni pretraživač omogućava brzo i jednostavno pretraživanje dokumenata.

  Povećana mobilnost – pristup dokumentima u bilo koje ključno vrijeme.

  Automatizacija procesa – upravljanje cjelokupnim životnim ciklusom obrade dokumenata.

  Ažurne poslovne informacije – neposredna razmjena dokumenata omogućava stalnu kontrolu nad poslovanjem i uvijek ažurne informacije.

 

Imajte nadzor nad dokumentima i poslovnim procesima.

Ovisno o prirodi vašeg poslovanja, sustav za upravljanje dokumentima (DMS) može ponuditi više ključnih prednosti vašoj organizaciji. Pored toga da s bespapirnim poslovanjem izbjegavamo gomilanje dokumentacije, printanje i prekucavanja, osiguravamo i jasnu sljedivost kreiranja, pregleda i ispravke dokumenata. Na taj način im pružamo pravnu valjanost i dugoročno ih možemo čuvati u namjenskim arhivama. Uvođenje PANTHEON DMS-a je definitivno poželjno, jer olakšava poštivanje zakona o čuvanju dokumentacije, a istovremeno optimizira određene administrativne procese i na taj način štedi vrijeme i olakšava posao zaposlenicima.

Više informacija na www.datalab.hr ali na 01 3535 595.

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X