, , ,

Kako optimizirati suradnju između računovodstvenog servisa i stranke

30 lis 2020

Ključ uspjeha u računovodstvenom svijetu definitivno je specijalizacija i ponuda dodane vrijednosti koja nadilazi rutinske računovodstvene zadatke.

U svojem radu, računovodstveni servisi se susreću s velikim količinama dokumentacije i podataka važnih za uspješno poslovanje.

Uz sav ovaj rad s podatcima s raznim poduzetnicima i organizacijama, kako pružiti bolji računovodstveni savjet? Korištenjem modernih tehnologija elektronskog poslovanja možemo optimizirati, pojednostaviti i smanjiti broj grešaka.

PANTHEON Web Light – Pouzdano online rješenje za jednostavno upravljanje 

Važno je da poduzetnik određene rutinske zadatke obavlja samostalno. Najčešći zadatci su izdavanje i zaprimanje računa, skladištenje, izdavanje putnih naloga i praćenje evidencije radnog vremena. Također je važno da svaki poduzetnik u svakom trenutku može pristupiti pregledu i analizi poslovanja. Poduzetnicima za upravljanje poslovnim procesima i razmjenu dokumenata s računovođama preporučujemo online rješenje PANTHEON Web Light, koje nudi potpunu integraciju s računovodstvenim programom PANTHEON.

Koje su ključne prednosti korištenja online programa PANTHEON Web Light?

Dokumenti i podatci kojima se upravlja centralno

PANTHEON u oblaku integracijom programa PANTHEON Web Light omogućava mnogo lakšu razmjenu podataka, kako unutar tvrtke, tako i s računovodstvenim servisom. Svi podatci i dokumenti priloženi kao slika ili skenirani dokument odmah su dostupni računovođi, a fizički prijenos i ručno prepisivanje primljenih računa su eliminirani.

Mobilnost

Ako provodite puno vremena na terenu, tada je rješenje PANTHEON Web Light jedini pravi izbor. PANTHEON Web Light pristupa poslovnim podatcima bilo gdje i bilo kada - bez obzira koji uređaj koristite. Na taj ćete način uvijek biti u tijeku s najnovijim dokumentima i stanjem poslovanja.

Potpuna kontrola nad poslovanjem

Sami poduzetnici unose i druge poslovne podatke - putne naloge, evidenciju radnog vremena - prenose u plaće bez kopiranja iz Excela. Cijelom svom poslovanju možete pristupiti bilo gdje, bilo kada, čak i bez računovođe.

Sigurnost

Svi vaši podatci će biti pohranjeni u cloud bazi podataka Hrvatskog telekoma. Time su osigurani svi zakonski zahtjevi po pitanju sigurnosti. Malo je ljudi svjesno da su podatci u oblaku puno sigurniji nego ako ih pohranjujete na vlastito računalo ili tvrtkin server.

Jednostavnost korištenja

Program je jednostavan za upotrebu i ne zahtijeva prethodno poznavanje računovodstva. Nije potrebno ulagati vrijeme u učenje rada s programom PANTHEON Web Light, već samo instalirati program i početi s korištenjem.

Cijena

PANTHEON Web Light omogućava niske mjesečne troškove najma licence. Koristeći ga, poduzetnici izbjegavaju visoke početne troškove korištenja. Program također nudi redovne nadogradnje u skladu sa zakonskim promjenama.

Ako imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas na 01 3535 595 ili nam pišite na info@dfatalab.hr.

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X