,

DMS – jednostavno upravljanje dokumentima

4 stu 2020

Tvrtke prilikom poslovanja razmjenjuju širok spektar različitih dokumenata. Dokumenti – i papirni i elektronički, u tvrtku ulaze iz različitih izvora. Koliko će olakšati ili otežati posao ljudima koji s njima rade ovisi o alatima i rješenjima koja oni imaju na raspolaganju.

Najčešće se papirni dokumenti čuvaju u različitim arhivama kao što su registratori, a elektronički u raznim e-arhivama. Ovakvo upravljanje dokumentima je obično dugotrajno i neefikasno. Pored toga, protok dokumenata u tvrtki je prespor i nije centraliziran, što povećava šanse za greške. Sustavi za dokumentaciju (DMS) nisu samo rješenja za upravljanje dokumentima i njihovu razmjenu, već upravljaju čitavim životnim ciklusom različitih vrsta dokumentacije.

Kad pomislite na rad sa dokumentima, mislite na PANTHEON DMS!

Tvrtke vrlo efikasno mogu riješiti probleme upravljanja dokumentima pomoću PANTHEON DMS-a. Unaprijedite svoje poslovanje pomoću PANTHEON DMS-a, koji kombinira unaprijed definirane poslovne procese i eDokumentaciju na jednom mjestu. PANTHEON DMS pruža podršku za interne poslovne procese. To nije samo strukturirani način čuvanja dokumenata, već živi sustav čiji cilj je olakšati i ubrzati donošenje odluka i povećati operativnu efikasnost organizacije. PANTHEON DMS omogućava jednostavno pronalaženje i obradu dokumenata zahvaljujući integriranom PANTHEON poslovnom procesu.

Ključne prednosti PANTHEON DMS sustava:  

Manje grešaka

Tvrtke zaprimaju i izdaju razne papirne ili elektroničke dokumente; narudžbe, fakture, ugovore i slično. Dokumente također šalju i izdaju u elektroničkom obliku ili ih šalju pomoću eksternih aplikacija. Uz svu tu zbrku oko preuzimanja i obrade dokumenata iz različitih izvora, mogu se dogoditi greške, što oduzima puno vremena.

Sve na jednom mjestu

Kao rezultat poslovanja, u tvrtkama se skladišti ogromna količina dokumentacije koja se čuva u raznim registratorima ili elektroničkim arhivama.

Kontrola nad dokumentima

Dokumenti na ovaj način nekontrolirano kruže tvrtkom i jako brzo im se gubi svaki trag. Mogućnosti za greške i gubitke dokumenata su zaista brojne.

Pogledajte video prezentaciju rada PANTHEON DMS-a i provjerite koliko je jednostavno i pregledno upravljanje dokumentacijom.

 

 

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X