,

Rad od doma – promjena poslovnih navika

11 stu 2020

Ako radite od doma, rješenje za lako upravljanje dokumentima je uvođenje DMS-a u vaše poslovanje

Trenutna situacija sa koronavirusom primorala je tvrtke da rade drukčije. S obzirom na to da je rad s udaljenih lokacija postao nova realnost za većinu pojedinaca, pojavljuju se izazovi poput efikasnog upravljanja i praćenja dokumentacije. Pritom, tvrtke često imaju problema i s potpisivanjem dokumenata, dijeljenjem dokumenata, kašnjenjem uplata ili čak kršenjem ugovora. Usprkos pandemiji i smanjenju broja kontakata, zaposlenici često moraju doći u ured kako bi isprintali, potpisali i dostavili papirne dokumente.

Trenutna situacija je definitivno stavila u prvi plan pitanje kako osigurati efikasnu razmjenu informacija i službenih dokumenata. Međutim, ove prijetnje i ograničenja mogu se vidjeti kao nove mogućnosti. Pravo je vrijeme za povećanje upotrebe automatizacije i prelazak na sustave za elektroničko upravljanje dokumentima – PANTHEON DMS.

Implementacijom PANTHEON DMS sustava u vaše poslovanje, ne samo da oslobađate vrijeme koje vam je trebalo za dugotrajno upravljanje dokumentacijom, već možete bolje brinuti o zaposlenicima, a istovremeno smanjiti rizik od kašnjenja prilikom kritičnih procesa u tvrtki.

Vjerojatno se pitate koliko lako će se rješenje prilagoditi specifičnom načinu rada vaše tvrtke? PANTHEON DMS se lako prilagođava postojećim poslovnim procesima u vašoj tvrtki bez potrebe za promjenom načina rada.

Pored navedenih prednosti, sustav omogućava brzu, efikasnu i sigurnu razmjenu dokumenata i osigurava da nema nepotrebnih kontakata između zaposlenika.

Istovremeno, sustav nudi neke dodatne pogodnosti:

  • Održivost – Ovo je jedna od ključnih karakteristika društvene odgovornosti tvrtke, koja sve više predstavlja trend budućnosti poslovanja.
  • Digitalizacija procesa – Omogućava tvrtki da efikasnije upravlja procesima, nadgleda sve aktivnosti i smanjuje vrijeme koje zaposlenici troše na rutinske zadatke
  • Brzina i udobnost – Koristeći sustav, zaposlenici mogu odmah zaprimiti, odobriti i potpisati dokumente bez odlaska u ured.

Za pravilnu implementaciju PANTHEON DMS sustava, veliki naglasak je na sljedećim aspektima:

  • sigurnost razmjene podataka,
  • automatizacija protoka dokumentacije,
  • brzo upravljanje dokumentima,
  • smanjenje troškova zbog pojednostavljene logistike,
  • smanjena upotreba papira i potrošnog materijala za fotokopirne aparate i arhiviranje dokumenata,
  • optimizacija poslovnih procesa i pojednostavljenje skladištenja arhiviranih dokumenata,
  • integracija s PANTHEON poslovnim programom u svrhu osiguravanja interne razmjene dokumenata.

PANTHEON DMS je efikasan alat dizajniran za pojednostavljivanje daljinskog upravljanja i smanjenja nepotrebnih kontakata zaposlenika u uredu dok rade od doma. On efikasno rješava probleme usklađenosti sa zakonskim propisima koji se odnose na dokumentaciju. PANTHEON DMS upravlja cjelokupnim životnim ciklusom dokumentacije.

 

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X