, , , ,

Živjeti u oblacima moglo bi biti riskantno, poslovanje u oblacima je preporučljivo!

7 pro 2022

Tradicionalni načini poslovanja, komunikacije i obrade informacija u mnogim djelatnostima je jednostavno postao stvar prošlosti. Digitalizacija poslovanja je ubrzana do krajnjih granica, poslovne operacije premještene su u digitalni prostor. Na konkurentnom tržištu najbrže su se prilagodila ona poduzeća koja su prepoznala prednosti korištenja digitalnih tehnologija i poslovanja u oblaku.

Korištenje rješenja u oblaku posebno se pokazalo bitnim tijekom pandemij, radi potrebe mobilnosti radne snage odnosno omogućavanja sigurnog rada od kuće. Bez uspostavljenog sustava za automatizaciju, upravljanje i organizaciju dokumenata te moćnog poslovnog sustava, posao se ne može efikasno odvijati. Osnova, dakle, leži u IT rješenjima koja omogućavaju da više pojedinaca pristupa istoj bazi podataka bez obzira na to gdje se oni nalaze. Podaci se prikupljaju u jednoj centralnu točki, a pristupa može biti onoliko koliko je vama potrebno. Ako se posao obavlja od kuće, zaposlenik može bez poteškoća pregledati izdane račune, narudžbe, zalihe itd., bez napuštanja kuće. Pomoću poslovnog programa koji radi u oblaku, pregled nad poslovanjem je svaki trenutak dostupan na klik, što vam omogućava veliku fleksibilnost.

Put digitalizacije slijedi i zakonodavac. Fokusirani na svoje poslovanje, poduzeća nisu u prilici svaki put se ispočetka prilagođavati takvim promjenama i izlažu troškovima u potrazi za dodatnim programskim rješenjima. Za tim nema potrebe, ako ste se na vrijeme pobrinuli i odabrali poslovni program, koji vam garantira bezbrižnost bez obzira na promjene koje dolazePoslovno-informacijski sustav koji radi u oblaku je pravi odabir za sigurnu budućnost poslovanja.

 

 

Poslovni program bez početne investicije, brige o podacima i ažuriranjima

Rješenja u cloud-u omogućavaju poduzećima da po pristupačnoj cijeni zadovolje svoje IT potrebe, a istovremeno dobiju pristup tehnologiji zasnovanoj na svjetskim standardima. Korištenjem rješenja u oblaku vi ne brinete o: kupovini servera, mrežnoj infrastrukturi, sustavu za pohranu, skupim internet linkovima, licenci za razne server OS i server-side aplikacije, sigurnosnim firewall rješenjima, softverskim rješenjima za backup baza podataka i file-ova itd., kao i stalno rastućim IT resursima, zapošljavanju IT osoblja, rješenjima za hlađenje i besprekidno napajanje servera, itd.

Korisnik programa u oblaku nema nikakvih troškova hardware-a i software-a (osim računara/uređaja kojim pristupa poslovnom programu), a sve je regulisano mjesečnom pretplatom. Dakle, nema inicijalnih troškova licenci, a nema ni troškova nadogradnje, odnosno novih verzija, jer su i one uključene u pretplatu.  Imate mogućnost korištenja programa uvijek na najnovijoj verziji, koja uključuje zakonske izmjene kao i kontinuirana poboljšanja u programu.

Zabrinutost sigurno postoji zbog činjenice da, pored virusa koji predstavlja opasnost za čovjeka, i poslovni podaci su sve češće izloženi cyber napadima. Pobrinuli smo se da nemate razloga za strah. O sigurnosti vaših podataka u oblaku ERP PANTHEON se redovno vodi briga, jer su baze podataka sigurno pohranjene na serveru našeg partnera Hrvatskog telekoma i redovno se sigurnosno kopiraju.

PANTHEON korisnici i u budućnosti bezbrižno posluju

Možemo vam ponuditi rješenje, bez obzira na to razmišljate li o uvođenju poslovnog programa, zamjeni ili ste već korisnik PANTHEON-a. Pretpostavljamo da svi imate isti cilj: poslovanje uz minimalne troškove, u skladu sa zakonom, na najboljoj tehnologiji i uz svjetske standarde sigurnosti.

Želite postati PANTHEON Cloud korisnik?

Najam licenci već od 14,90 €/mjesečno.

Želite prenijeti vaše licence u cloud?

Bez razmišljanja o nadogradnji i zastarjeloj opremi, prijenos licenci u cloud već od 7,90 €/mjesečno.

 Za više informacija nas kontaktirajte na 01 3535 595 ili prodaja@datalab.hr

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X