Vrhunac uspješne godine – izlazak PANTHEON X (deset)!

24 pro 2015

S ponosom vas obavještavamo da smo 24.12.2015. izdali novu generaciju poslovnog informacijskog sustava – PANTHEON X (deset), koji sadrži brojna poboljšanja.

PANTHEON X (DESET) je brži, napredniji i moćniji. Sadrži mnogo novosti i poboljšanja: od obnovljenog korisničkog sučelja, značajnih poboljšanja perfomansi do cjelovite podrške dokumentnom poslovanju. Sve nove i poboljšane funkcionalnosti uvedene su sa svrhom olakšavanja svakodnevnih poslovnih procesa u poduzećima. Više o novostima u PANTHEON X možete pogledati u video uputstvima.

Zahvaljujemo se Datalab razvojnom timu, koji je sa željom za stalnim napretkom u program PANTHEON u zadnjih pet godina unio 8.951 poboljšanje.

Zaključak godine 2015 je dodatno uspješan. Zabilježili smo već 45.000-tog korisnika. Izuzetno motivirajuće je doživjeti povjerenje tolikog broja korisnika. Kao veliki uspjeh navodimo i činjenicu da smo rješenje Pantheon Cloud (hosting) proširili i na hrvatsko tržište za što je zaslužno Datalabovo partnerstvo s Hrvatskim Telekomom.

Izvršni direktor Datalaba Tehnologije d.d., Andrej Mertelj je sumirao svoje dojmove o 2015. godini, za koju kaže da je “poslije 2007. godine investicijski najintezivnija godina. Ulaganja u novu generaciju PANTHEON-a, Farming i Retail diviziju, kao i partnerstva sa telekomima su dosegnuli vrhunac i ne usporavaju. Inspirativni su prvi rezultati ovih ulaganja i odazivi naših novih i potencijalnih korisnika. Raduje nas što im svakodnevni rad činimo efikasnijim.”

Dinamičan zaključak godine je odličan predznak za nizanje uspjeha u slijedećoj godini. Nastavljamo našu misiju, truditi ćemo se da olakšamo poslovne procese u poduzećima kroz uvođenje modernih informacijskih tehnologija kao i proteklih godina zajedno sa Vama – našim vjernim korisnicima –  da pretvaramo podatke u dobit.

Izuzetna čast nam je raditi s Vama

Čestitka_HR

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X