Potpisan ugovor o suradnji Hrvatskog Telekoma i Datalab Tehnologija na pružanju poslovnih usluga PANTHEON „u oblaku“

22 pro 2015

Zagreb, 21. prosinca 2015. – Hrvatski Telekom, najveći pružatelj cloud usluga u Hrvatskoj i Datalab Tehnologije, vodeća tvrtka za poslovno-informacijske sustave u jugoistočnoj Europi, potpisali su Ugovor o suradnji na pružanju poslovnih usluga PANTHEON „u oblaku“.  Partnerski odnos pokrenut je s ciljem da se domaćem tržištu ponudi usluga Pantheon ERP u oblaku.

ERP PANTHEON prisutan je na tržištu već duži niz godina, a njegova ga cloud inačica čini pristupačnijim malim i srednje velikim tvrtkama. PANTHEON će odsada biti moguće koristiti i bez jednokratne kupovine, tj. bez velikih početnih troškova.

„Posebno smo ponosni na zaključenje ugovora o suradnji sa Hrvatskim Telekomom vezanu uz PANTHEON rješenja u oblaku. Baze podataka programa PANTHEON odsada su, uz ovako snažnog partnera, našim korisnicima još sigurnije te dostupne bilo kada i bilo gdje. Ovim udruživanjem najsnažnije internet mreže i datacentra te najsnažnijeg developera poslovnog softvera u regiji, pružamo najkvalitetniju uslugu na ovom iznimno kompetitivnom tržištu.«, izjavio je izvršni direktor Datalab Tehnologije g. Mario Krešević

 

Više informacija na www.datalab.hr ili dijanal@datalab.hr.

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X