Vaš glas je bitan! Datalab se natječe za European Business Awards

14 sij 2016

Vaš glas je bitan!EBA_2016.
Cilj EBA (European Business Awards), koja već devetu godinu organizira ovo natjecanje, je prepoznavanje i promoviranje uspješnog poslovanja i podržavanje razvoja snažne poslovne zajednice diljem Europe.

Datalab se natječe za ovogodišnju nagradu „National Champion“ European Business Awards, sponzoriranu od strane RSM. Prvi kug javnog glasovanja traje od 11.01. do 26.02.2016!

Na ovo smo se natjecanje prijavili s velikim osjećajem odgovornosti, obzirom da nam svoje povjerenje poklanja gotovo 47.000 korisnika iz cijele Regije. Grupa PANTHEON rješenja, usluga pohranjivanja i pristup podacima u oblaku koju omogućavaju partnerstva s telekom operaterima u Regiji te energija koju ulažemo u razvoj učinkovitog vođenja poljoprivrednih gospodarstva – PANTHEON Farming, uvjerili su žiri da nas nominira kao jednog od nacionalnih šampiona.

Da bismo postali NATIONAL PUBLIC CHAMPION i sudjelovali u natjecanju za nagradu EUROPEAN PUBLIC CHAMPION, trebamo vašu podršku.
Ponosni smo na dosadašnja ostvarenja, na našu izvrsnu ekipu, partnere i naše korisnike. Zato Vas pozivamo da pogledate naš video u kojem smo saželi neke od naših uspjeha, naročito s područja inovativnih rješenja, kako bismo Vam ponudili prave argumente da glasate za nas.
Vašim glasom podrške omogućavate nam da pretvorimo naše rješenje za brže, naprednije i moćnije poslovanje, u međunarodni uspjeh.

Glasujte za nas tako što ćete ovdje upisati svoju e-mail adresu, pričekati e-mail potvrdu i klikom na link slijediti uputu te potvrditi Vaš glas.
Veselilo bi nas da na glasanje također pozovete i Vaše zaposlene, partnere i prijatelje.

Hvala Vam na podršci!
Srdačan pozdrav,
Vaš Datalab

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X