,

Moderna internet trgovina integrirana s poslovnim programom PANTHEON

2 stu 2022

Jedna od glavnih prednosti koju ERP PANTHEON nudi korisnicima je svakako odlična mogućnost povezivanja s drugim sustavima. Upravo zahvaljujući tome, korisnicima koji se, između ostalog, bave i projektima izrade online trgovina, možemo pomoći u jednom potezu svladati čak dva izazova. Rezultat je premium integrirana online trgovina koja uključuje moderan ERP sustav povezan s online trgovinom. Navedeno je prikladno i za B2C i za B2B tržišta.

Na taj način se može dodatno poboljšati učinkovitost rada, čega su svjesni i u tvrtki Urmat koja upravlja brendom varjenje.net. O tome kako se kombinacija poslovno-informacijskog sustava PANTHEON i platforme za internet trgovine nopCommerce najviše približila njegovim željama, direktor tvrtke Miha Završnik izjavio je:

“U Urmatu smo željeli implementirati dva različita sustava – poslovni program i online trgovinu, koje bismo međusobno povezali radi učinkovitijeg rada. Najviše nas je uvjerila Grupa stroka.si koju smo odabrali na bazi dugogodišnjeg iskustva njihovih stručnjaka i širokih mogućnosti PANTHEON ERP programa i nopCommerce platforme. Istovremeno smo bili zadovoljni odnosom između obećanog i cijene usluga. Rad na oba projekta tekao je brzo i bez problema, a tim je uvijek uvažavao naše želje i svojim prijedlozima i novim idejama pridonio kvaliteti rješenja.”

 

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X