,

3 razloga za vođenje poslovanja uz PANTHEON Web Light

17 sij 2023

Online poslovanje, kao što i sam naziv govori, obavlja se putem interneta. Ova vrsta poslovanja pojednostavljuje upravljanje poduzećem i omogućava veću mobilnost, jer su svi podaci na raspolaganju u svim ključnim trenucima poslovanja i na svim uređajima.

  1. Jednostavan početak poslovanja

S online poslovnim programom, možemo zaboraviti na nepotrebne troškove povezane s instaliranjem programa. Jedna od najvećih prednosti online poslovnog softvera je ta što je vrlo intuitivan za korištenje, što olakšava učenje osnova. Instaliranje programa nije potrebno, jer mu se može pristupiti direktno putem Google Chrome pretraživača. Račun se može izdati uz samo nekoliko klikova putem telefona, tableta ili računala. Osim toga, možemo slikati primljene račune pametnim telefonom i odmah ih unijeti u dokumentaciju. Online poslovni program omogućava lak pristup računima čak i računovođi ili odgovornoj osobi, koja može odobriti ili odbiti račune.

  1. Mobilnost za veću učinkovitost

Program za online poslovanje je pravo rješenje za suvremenog poduzetnika kojem je uvijek potreban pristup ažurnim podacima. Programu se može pristupiti s bilo koje lokacije, jer je potreban samo pristup internetu i web preglednik. To znači da se poslovnim podacima može pristupiti kod kuće, u uredu ili čak kod kupaca, a nekoliko poslovnih jedinica na različitim lokacijama može biti međusobno povezano. Online program za poslovanje omogućava računovođi mnogo lakši pristup informacijama bez nepotrebnih poziva ili posjeta računovodstvenom servisu. Istovremeno, uvijek možete biti u toku s računima, što vam daje mnogo veću fleksibilnost i slobodu u radu.

Većina poduzetnika brzo shvati da je bez odgovarajuće softverske podrške izuzetno teško upravljati cjelokupnim poslovanjem poduzeća, odnosno od provjere svih transakcija – uključujući prihode i rashode – do vođenja inventara, praćenja evidencije radnog vremena, izdavanja putnih naloga i upravljanje svim dokumentima . PANTHEON Web Light sadrži sve neophodne alate i funkcionalnosti koje su poduzetniku potrebne u svakodnevnom poslovanju.

  1. Poslovanje putem interneta je sigurno

Neki mogu biti zabrinuti da će s tako lakim pristupom programu podaci biti lako dostupni i vidljivi drugima. Ali danas se o sigurnosti ovakvih sustava brine na nekoliko razina. U modernim vremenima, ogromne količine osjetljivih podataka, uključujući bankarske i financijske informacije, čuvaju se sigurno u cloud-u. PANTHEON Web Light je također opremljen takvim sigurnosnim mehanizmima za zaštitu podataka. Online poslovanje putem cloud-a je najsigurniji način poslovanja. Svi podaci su sigurno pohranjeni u cloud-u Hrvatskog Telekoma, tako da im se može pristupiti bilo gdje i bilo kada. U suprotnom biste sami ili putem pružatelja usluge morali voditi računa o sigurnosti i održavanju navedene serverske opreme. Uz uslugu hostinga ove brige nestaju, jer se baze podataka čuvaju u podatkovnom centru, gdje je osigurana odgovarajuća sigurnost i besprijekoran rad.

Online program za poslovanje ima mnoge prednosti za financijsko zdravlje poduzeća. S takvim softverom poduzeća ne samo da štede mnogo vremena, novca i stresa, već imaju i veću poslovnu fleksibilnost. U posljednje vrijeme je rad na daljinu postao uobičajen, pa se s PANTHEON Web Light-om čak i računovodstveni procesi i operacije mogu brzo prilagoditi ovom trendu uz malo truda.

 

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X