Datalab HR primio Zlatnu košaricu za najboljeg tehnološkog dobavljača u HR

6 lip 2022

Datalab HR je već drugu godinu za redom ponosni dobitnik nagrade Zlatna košarica za najboljeg tehnološkog dobavljača u HR.
Ova nagrada dodjeljuje se za najbolje softversko rješenje namijenjeno krajnjim potrošačima i B2B segmentu, a Datalabov PANTHEON još je jednom prepoznat kao poslovni program koji značajno unaprjeđuje prodaju, profitabilnost, efikasnost i reputaciju maloprodavača, distributera i proizvođača u FMCG sektoru.

„U Datalabu već 25 godina razvijamo napredna softverska rješenja te svoju strategiju baziramo na prilagođavanju specifičnostima svakog pojedinog korisnika, kao i na konstantnom ažuriranju zakonodavnih izmjena u našem poslovno-informacijskom sustavu PANTHEON. Upravo to naš ERP čini programom za e-stoljeće i izdvaja nas od konkurencije.

Više od 60% dobiti stalno ulažemo u razvoj, što jasno pokazuje koliko investiramo u budućnost.

U 2021. godini ostvarili smo rast prihoda u svim segmentima, i dalje zapošljavamo nove ljude te možemo reći da nastavljamo putem izvrsnosti.

Izuzetna nam je čast što smo već drugu godinu za redom izborom stručnog žirija Zlatne košarice prepoznati kao vodeći tehnološki dobavljač godine, odnosno kao oni koji uvijek misle o svojim korisnicima, kojih je više od 77.000.

Upravo za njih svakodnevno unapređujemo PANTHEON, pouzdan poslovni program koji na svim nivoima omogućava digitalizaciju i povećanje efikasnosti poslovanja.

Maloprodaja, POS terminali, povezivanje na web shoppove i loyalty programe – sve je to moguće u PANTHEON-u i instantno odgovara na potrebe naših korisnika iz FMCG i Retail industrije, zbog kojih nam je ovogodišnja Košarica i dodijeljena.

Siguran sam da će nam ova prestižna nagrada otvoriti i neke nove prilike u daljnjem poslovanju, a svakako bih zahvalio svim zaposlenicima Datalaba, kao i našim partnerima, na fokusiranosti, profesionalnosti i predanom radu. Jer ovo je naš zajednički uspjeh.“

izjavio je prilikom preuzimanja ovogodišnje Zlatne košarice gospodin Danilo Tomšič, direktor Datalab HR.

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.