Regionalne PANTHEON konferencija 2022. & 25 godina Datalaba

27 ruj 2022

29.i 30. rujna 2022. Datalab, najveći proizvođač poslovnog softvera u JI Europi, održava u Grand Hotelu Adriatic, Opatija svoju Regionalnu PANTHEON konferenciju te ujedno svečano obilježava 25. godišnjicu svog djelovanja.

 Naziv ovog događanja je PANTHEON Hands-on. U tom će duhu sudionici, uz pomoć Datalabovih eksperata, imati priliku aktivno, praktično i iz prve ruke isprobati inovacije i poboljšanja poslovno-informacijskog programa PANTHEON.

O budućnosti i sigurnosti poslovanja, o ePoslovanju, inovacijama i daljnjoj digitalizaciji, tijekom ova dva dana govorit će brojni eminentni gosti i partneri te prisutnima predstaviti najnovije tehnologije koje nam donose velike izazove, ali ujedno i nezamislive mogućnosti.

Posebni gosti konferencije su gospodin Andrej Mertelj, član Upravnog odbora, osnivač i glavni izvršni direktor tvrtke Datalab Tehnologije d.d i gospodin Ivica Kostelić, hrvatski alpski skijaš i zaljubljenik u ekstremne sportove.

 

Više o konferenciji OVDJE.

Program OVDJE.

 

Pozivamo vas da nas posjetite tijekom konferencije i popratite naše sadržaje, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na edu@datalab.hr

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.