, , ,

U narednim godinama ćemo promijeniti jezgru ARES-a kako bi radila s WorkFlow Script-om

18 lis 2022

U narednim godinama ćemo promijeniti jezgru ARES-a kako bi radila s WorkFlow Script-om, koji smo već počeli integrirati u poslovne procese. Za postojeće korisnike, sam ARES se ne mijenja, jer ostaje takav kakav je! U nastavku, na temu ARES razvojnog okruženja, objavljujemo intervju s Domenom Lukančičem, PANTHEON konzultantom iz tvrtke Datalab SI d.o.o.

ARES je moćno razvojno okruženje u kojem PANTHEON-ovim postojećim funkcionalnostima možemo dodati prilagođena rešenja za specifičnosti našeg poslovanja. Zašto polako gasimo ARES?

Apek Data Solutions je kupio Pak Compiler na kojem je zasnovan ARES. Kao rezultat toga, više nemamo pristup izvornom kodu, a razvoj više ne prati nove verzije Delphija.

U narednim godinama ćemo promijeniti jezgru ARES-a kako bi radila s WorkFlow Scriptom koji smo već počeli integrirati u poslovne procese. Tijekom ovog vremena, održavat ćemo Pak Compiler i proširt ćemo WorkFlow Script dodatnim registracijama.

Za postojeće korisnike, sam ARES se ne mijenja, jer ostaje takav kakav je!

 

Što dobivamo WorkFlow Scriptom?

Razlika između PaxCompiler i Workflow Scripter

Prvo, ubrzava se sama implementacija. WorkFlow Scripter čita komandu po komandu izvornog koda i izvršava je u isto vrijeme, dok Pak Compiler prvo kompilira izvorni kod u izvršni file, a zatim ga izvršava.

Ovo je prilično spor proces ako često mijenjamo prenesene varijable iz PANTHEON-a.

Ako želimo zamijeniti ARES, onda moramo biti u mogućnosti dizajnirati obrasce u WorkFlow Scripter-u. Nudi iste funkcionalnosti za poslovne procese koje poznajemo iz ARES okruženja.

 

 

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X