,

Razbijamo 6 mitova o poslovnom programu za veterinu u oblaku

11 lis 2023

Današnji veterinarski stručnjaci suočavaju se s mnogim izazovima kada vode veterinarsku praksu. Osim brige o pacijentima, moraju se baviti i vođenjem medicinske dokumentacije, rezerviranjem termina i drugim administrativnim poslovima. Za uspješan rad u svemu tome neophodna je učinkovita i napredna softverska oprema. Sve više veterinarskih ordinacija okreće se rješenjima u oblaku koja omogućuju pristup podacima bilo gdje i bilo kada. Međutim, primjećujemo da su veterinari suočeni s mitovima koji kruže o veterinarskom softveru u oblaku. U ovom blogu želimo razbiti šest najčešćih mitova o ovoj tehnologiji.

Mit br. 1: Veterinarski softver u oblaku nije tako siguran kao lokalno rješenje.

Istina: Veterinarski softver u oblaku dizajniran je imajući na umu sigurnost podataka. Rješenja u oblaku pružaju napredne sigurnosne mjere kao što su enkripcija podataka, dvofaktorska autentifikacija i redovito sigurnosno kopiranje. S takvim rješenjima možete imati više povjerenja u sigurnost svojih podataka nego s lokalnom instalacijom softvera.

PANTHEON Vet pruža visoku razinu sigurnosti i privatnosti podataka. Podaci o pacijentima i druge osjetljive informacije šifrirane su i zaštićene od neovlaštenog pristupa. Program također omogućuje dodjelu korisničkih prava, što znači da samo ovlaštene osobe imaju pristup određenim informacijama.

Mit br. 2: Pristup veterinarskom softveru u oblaku nije jednostavan.

Istina: Veterinarski softver u oblaku omogućuje vam pristup podacima online bilo gdje i bilo kada. Za pristup podacima ili obavljanje određenih poslova nije potrebno biti fizički prisutan u veterinarskoj ordinaciji. Sve što trebate je internetska veza i računalo, pametni telefon ili tablet.

Mit br. 3: Veterinarski softver u oblaku je skup.

Istina: Bez obzira na često pogrešno uvjerenje, veterinarski softver u oblaku je financijski pristupačan. Umjesto troškova kupovine i održavanja lokalne infrastrukture te plaćanja licenci za softver, koristi se mjesečna pretplata za korištenje u oblaku, prilagođena vašim potrebama. To znači da nema visokih početnih troškova i da možete potpuno prilagoditi paket veličini i zahtjevima svoje veterinarske ordinacije.

Mit br. 4: Veterinarski softver u oblaku je kompliciran za korištenje.

Istina: Većina veterinarskog softvera u oblaku nudi korisničko sučelje koje je jednostavno za korištenje. Podrška i obuka također su dostupni kako bi vam pomogli da brzo razumijete sustav i pravilno ga koristite. Bez obzira na vaše tehničko znanje, korištenje veterinarskog softvera u oblaku bit će jednostavno.

PANTHEON Vet dizajniran je imajući na umu korisnika i pruža jednostavnost korištenja. Korisničko sučelje je intuitivno i prijateljski, što olakšava upravljanje programom bez posebnih tehničkih znanja. Veterinari mogu brzo naučiti koristiti program i koristiti sve njegove funkcionalnosti.

Mit br. 5: Veterinarski softver u oblaku ima ograničen niz funkcionalnosti.

Istina: Veterinarski softver u oblaku nudi širok raspon značajki koje vam pomažu da učinkovito upravljate svojom veterinarskom praksom. To uključuje zdravstvene kartone, rasporede, komunikaciju s klijentima, inventar i računovodstvo. Osim toga, takva se rješenja redovito ažuriraju i poboljšavaju, osiguravajući da imate najnovije značajke i inovacije.

Program PANTHEON Vet može se prilagoditi različitim vrstama veterinarskih ordinacija, bez obzira na njihovu veličinu. Veterinari mogu odabrati funkcionalnost programa prema specifičnim potrebama i zahtjevima. Time je omogućena optimalna prilagodba programa uredu i njegovim poslovnim procesima.

Mit br. 6: Tranzicija na veterinarski softver u oblaku je komplicirana.

Istina: Prijelaz na veterinarski softver u oblaku obično je jednostavan i neprimjetan. Pružatelji usluga u oblaku pomažu vam u migriranju podataka iz postojećih sustava u novo rješenje. Oni također pružaju podršku za konfiguraciju i uvođenje novog sustava, osiguravajući glatko prijelazno razdoblje.

PANTHEON Vet može se integrirati s drugim poslovnim programima, poput računovodstvenih programa, web portala pa čak i laboratorijskih sustava. To omogućuje nesmetan protok podataka između različitih sustava te poboljšava učinkovitost i točnost rada.

 

Veterinarski softver u oblaku nudi niz prednosti koje pomažu optimizirati veterinarsku praksu. Razbijajući mitove koji o tome kruže, željeli smo vam predočiti činjenice i olakšati vam odluku o korištenju napredne tehnologije. Ako tražite učinkovito, sigurno i prilagodljivo rješenje za svoju veterinarsku praksu, veterinarski softver u oblaku zaslužuje pažnju.

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X