,

Datalab HR svečano otvorio novi ured u Zagrebu

10 stu 2017

Od 01. listopada 2017. Datalab HR posluje na novoj Avenija V. Holjevca 40 (RECRO centar), Zagreb kao DATALAB HR d.o.o.

Povodom preseljenja organizirali smo za svoje korisnike, partnere i djelatnike svečano otvorenje novog ureda, a posebno nas je razveselilo prisustvo izvršnog direktora Datalab d.d. g. Morena Rodmana.

„Mi smo IT tvrtka, a ujedno smo i proizvodna te inovativna tvrtka. Zapravo mi smo vodeci proizvođač softvera u Jugoistočnoj Europi, i u tom duhu smo koncipirali ured, sto na omogućava da se razvijamo dalje te budemo jos bolji, veći i jači, a to ćete imati prilike vidjeti u narednim mjesecima i godinama.“ – poručio je ovom prigodom g. Goran Težak, direktor Datalab HR

Novi ured ima dovoljno prostora za naš brzo rastući tim PANTHEON™ profesionalaca, za druženje s korisnicima i partnerima te održavanje edukacija i uskoro redovnih dana otvorenih vrata.

 

untitleddatalabDatalab tim Simboličnim potpisom želimo obuhvatiti sve pojedince, zaposlene, suradnike, partnere i korisnike s kojima svakodnevno učimo, stiječemo i razmjenjujemo iskustvo, znanje, probleme i rješenja. Bez svih njih zajedno svega ovoga ne bi bilo. Čitajte nas redovito i javite koje vas teme i informacije zanimaju! Jer danas više nego ikad vrijedi: kad imaš informaciju, imaš moć. Ekipa Datalaba svoje znanje dijeli s vama! Podijelite dalje…

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X