,

Datalabov događaj godine

22 stu 2017

Za nama je uspješna Međunarodna PANTHEON konferencija koja se održala 16. i 17. studenoga 2017. u Grand hotelu Bernardin u Portorožu. Glavni cilj ovogodišnje konferencije bio je pokazati učinkovite metode i korake na putu do vaše uspješne digitalne transformacije s PANTHEON‑om. Vjerujemo da ste s Konferencije ponijeli bar jednu novu ideju koju možete iskoristiti u svojoj poslovnoj praksi već danas.

 

Ponosni smo da nam se pridružilo više od 350 sudionika na 36 zanimljivih predavanja, a našem je trudu podršku također pružio lijep broj pokrovitelja, koji su se pobrinuli da gosti uživaju u pauzama između predavanja i na zabavi te da dobiju zanimljive informacije o poslovnihm rješenjima.

Zahvala također ide i novinarima koji su prisustvovali našoj konferenciji za medije prije događanja , a gdje su Andrej Mertelj, predsjednik Upravnog odbora, Moreno Rodman, glavni izvršni direktor, Sandi Boršo, direktor marketinga i prodaje te profesor Joe Peppard, počasni gost događanja i stručnjak za digitalne transformacije tvrtki predstavili kakvi su bili začeci Datalaba, koji su planovi i izazovi u budućnosti te trenutnu situaciju stanja digitalizacije malih i srednjih poduzeća.

 

20. godišnjicu tvrtke smo, kao što i doliči takvom jubileju, obilježili glamuroznom holivudskom zabavom, gdje smo se, uz dobru hranu i piće, dugo u noć zabavljali i plesali u društvu glazbene grupe Tabu i glamuroznih Koncert majstora.

Više sličica možete pogledati na našem Facebook profilu.

untitleddatalabDatalab tim Simboličnim potpisom želimo obuhvatiti sve pojedince, zaposlene, suradnike, partnere i korisnike s kojima svakodnevno učimo, stiječemo i razmjenjujemo iskustvo, znanje, probleme i rješenja. Bez svih njih zajedno svega ovoga ne bi bilo. Čitajte nas redovito i javite koje vas teme i informacije zanimaju! Jer danas više nego ikad vrijedi: kad imaš informaciju, imaš moć. Ekipa Datalaba svoje znanje dijeli s vama! Podijelite dalje…

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X