Datalabova tradicionalna donacija informatičke opreme

16 svi 2018

Ove smo godine tradicionalnu donaciju informatičke opreme dodijelili Centru za odgoj i obrazovanje “Slava Raškaj” Zagreb.

Centar za odgoj i obrazovanje ˝Slava Raškaj˝ Zagreb ustanova je u sustavu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Centar je prepoznatljiv pružatelj visokokvalitetnih stručnih usluga te ključan partner i inicijator programa i projekata u zajednici za unapređenje kvalitete života i integracije djece, mladih i odraslih osoba s komunikacijskim teškoćama. Cilj centra je unapređenje kvalitete njihova života i života njihovih obitelji te pomoć u prevladavanju teškoća i ostvarivanje punih potencijala.

Polaznicima centra želimo ugodno i korisno služenje novom opremom!

untitleddatalabDatalab tim

Simboličnim potpisom želimo obuhvatiti sve pojedince, zaposlene, suradnike, partnere i korisnike s kojima svakodnevno učimo, stiječemo i razmjenjujemo iskustvo, znanje, probleme i rješenja. Bez svih njih zajedno svega ovoga ne bi bilo. Čitajte nas redovito i javite koje vas teme i informacije zanimaju! Jer danas više nego ikad vrijedi: kad imaš informaciju, imaš moć. Ekipa Datalaba svoje znanje dijeli s vama! Podijelite dalje…

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X