Datalab HR uspješno završio poslovnu 2018. godinu

24 srp 2018

U Hotelu Sheraton u Zagrebu, organiziran je godišnji Datalab Partners Summit FY18. Ondje su najboljim partnerima uručene i godišnje nagrade za postignute rezultate u prodaji PANTHEON™ ERP-a za Datalabovu fiskalnu 2018. godinu.

Naslov najboljeg godišnjeg Datalab Premium Partnera ponijela je i za FY18. tvrtka Aliquantum Idea, dok je najboljim Datalab Partnerom ovoga puta proglašen ARS Pantheon.

Direktor Datalaba HR, gospodin Goran Težak, sumirao je proteklu poslovnu godinu ovako: „Na kraju uspješne FY18., a ujedno i na početku još uspješnije i zahtjevnije FY19, čestitam svima na zajedničkim postignućima. Sa zadovoljstvom mogu reći da je Datalab HR, zajedno sa svojim partnerima, posve spreman nastaviti ovaj niz iznimnih rezultata, fokusirano jačati strateške segmente i iskoračiti prema novim poslovnim izazovima. Učvrstili smo svoju poziciju vodećeg proizvođača ERP-a u Jugoistočnoj Europi, spremamo niz novosti za sve dinamičnije i kompetitivnije IT tržište i motivirano, čvrstim koracima nastavljamo prema novim poslovnim izazovima.“

U Hrvatskoj je trenutno 15 aktivnih Datalab partnera, od kojih 5 Premium.

Stručni konzultanti Datalab partnerske zajednice sačinjavaju najveću mrežu IT podrške u Republici Hrvatskoj, a i dio su regionalne PANTHEON™ podrške.

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X