Datalab HR uspješno održao poslovnu konferenciju PANTHEON™ Day 2018.

16 svi 2018

Datalab,  najveći proizvođač poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi,  održao je pred 380 prisutnih u Hotelu Sheraton Zagreb, svoju godišnju poslovnu konferenciju PANTHEON™ Day 2018. Centralne teme bile su nova PANTHEON™-ova funkcionalnost DMS – Document Mangement System te GDPR u kontekstu PANTHEON™-a i sigurnosti IT poslovanja.

U centralnom dijelu programa Datalab HR PANTHEON™ konzultanti prisutnima su predstavili PANTHEON™ novosti te prikazali nove funkcionalnosti ovog suvremenog ERP-a:  DMS i  workflow – automatizaciju i pojednostavljenje poslovnih procesa kroz PANTHEON™.

U sklopu jutarnjeg programa održan je i okrugli stol s naslovnom temom konferencije, tijekom kojeg su g. Emil Perić, HGK, g. Danko Pigac, Pragmatekh i g. Boštjan Berčić. Datalab d.d. s prisutnima izmijenili iskustva o provedbi i primjeni ovog zakona, posebno u kontekstu poslovnog softvera i ICT industrije.

Poslijepodnevne radionice bile su  posvećene demonstraciji novih funkcionalnosti osnovnih modula PANTHEON™-a, a održali su ih PANTHEON™ konzultanti Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab Premium partnerima.

Gospodin Goran Težak, direktor Datalab HR, zaključio je na kraju događanja:

“Ponosni smo što interes za ERP PANTHEON neprestano raste, a paralelno s time i PANTHEON™ zajednica, kao i broj naših dragih gostiju na Datalabovim  godišnjim konferencijama.”

I nadalje osluškujemo interese tržišta i poslovnih zajednica te za sljedeće okupljanje najavljujemo nove PANTHEON™ funkcionalnosti krojene prema potrebama nama najvažnijih –  članova PANTHEON™ obitelji.

Uvijek u trendu, uvijek uz naše sadašnje i  buduće korisnike te PANTHEON™  partnere, zajednički već krećemo s planiranjem sljedećeg PANTHEON™ događanja.

Podržavajte i nadalje naš rad i srdačno vas pozivamo na naš sljedeći PANTHEON™ Day. Još jednom zahvaljujemo svima na podršci i odazivu.

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X