Pantheon Day: Nove funkcionalnosti Pantheona DMS i Workflow

14 svi 2018

Najveći proizvođač poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi tvrtka Datalab održala je svoju tradicionalnu godišnju poslovnu konferenciju Pantheon Day 2018.

380 sudionika konferencije u Hotelu Sheraton Zagreb saznali su, među ostalim, o novim Pantheon funkcionalnosti DMS – Document Mangement System te primjeni GDPR u kontekstu Pantheona i sigurnosti IT poslovanja.

U središtu poslovne konferencije bila su konzultantska predstavljanja novosti u Pantheonu, odnosno nove funkcionalnosti tog suvremenog ERP-a: DMS i Workflow – automatizaciju i pojednostavljenje poslovnih procesa kroz Pantheon.

U sklopu jutarnjeg programa održan je i okrugli stol s naslovnom temom konferencije, tijekom kojeg su Emil Perić iz HGK, Danko Pigac (Pragmatekh) i Boštjan Berčić (Datalab d.d.) sa sudionicima konferencije izmijenili iskustva o provedbi i primjeni GDPR-a, posebno u kontekstu poslovnog softvera i ICT industrije.

Poslijepodnevne radionice bile su posvećene demonstraciji novih funkcionalnosti osnovnih modula Pantheona, a održali su ih Pantheon konzultanti Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab Premium partnerima.

“Ponosni smo što interes za ERP Pantheon neprestano raste, a paralelno s time i Pantheon zajednica, kao i broj sudionika na Datalabovim godišnjim konferencijama“, komentirao je direktor Datalaba za Hrvatsku Goran Težak najavivši daljnji razvoj tog ERP-a kroz nove funkcionalnosti koje će biti izrađene prema potrebama korisnika.

U Hrvatskoj je 15 aktivnih Datalab partnera, od kojih je 5 Premium partnera.

Stručni konzultanti Pantheon partnerske zajednice sačinjavaju najveću mrežu IT podrške u Republici Hrvatskoj, a dio su regionalne Pantheon podrške.

 

Preuzeto s: Pantheon Day: Nove funkcionalnosti Pantheona DMS i Workflow

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X