Pred 330 prisutnih, Datalab HR je uspješno održao još jednu godišnju konferenciju PANTHEON Day 2019.

Na događanju su podijeljena iskustva o procesu digitalizacije u Hrvatskoj, raspravljalo se o strategijama digitalizacije poslovanja te o nužnosti revolucije poslovanja 5.0.

Konferenciju je otvorio okrugli stol s temom digitalizacije u Hrvatskoj, a moderirao ga je Aron Paulić iz izdavačke kuće Bug d.o.o. Sudionici panela bili su voditeljica Službe za digitalno gospodarstvo u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta Maja Radišić Žuvanić, potpredsjednik HR IT udruženja pri HGK Tomislav Bronzin, ekonomski analitičar Damir Novotny, IT analitičar Omnia Consulta Boris Žitnik te Goran Težak, direktor Datalab HR.

U drugom dijelu jutarnjeg programa dodijeljene su tradicionalne godišnje nagrade istaknutim PANTHEON korisnicima, a direktor Datalaba HR Goran Težak i izvršni direktor Datalab d.d. Moreno Rodman prisutnima su govorili o korporativnoj strategiji i daljnjim planovima.

Također, Datalab je tradicionalnu donaciju informatičke opreme dodijelio Centru za autizam Zagreb.

Tijekom poslijepodnevnog programa stručnjaci Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab HR Premium partnerima na PANTHEON su radionicama kroz konkretne primjere iz prakse prikazali nove značajke i funkcionalnosti svih modula ERP-a PANTHEON.

„Zahvaljujemo na sudjelovanju svima vama uz koje smo još smo jednom dokazali snagu PANTHEON zajednice i pokazali njen sve brži rast. Danas smo naglasili koliko je važno podržati primjenu tehnologije u svim poduzetničkim segmentima, što možemo postići samo zajedničkom promocijom digitalizacije i digitalne transformacije. ERP PANTHEON je već svoje korisnike pripremio za digitalnu organizacijsku kulturu e-stoljeća i svakodnevno im pomaže da njihovo poslovanje postaje naprednije, fleksibilnije, konkurentnije te u konačnici financijski uspješnije. Nastavimo tako zajedno do naše sljedeće PANTHEON Day konferencije 2020., na koju vas već sada srdačno pozivam!“, zaključio je Goran Težak, direktor Datalab HR.

X