Upravljanje zalihama online trgovine

28 ožu 2022

Zamislite sljedeći scenarij: kupac se nađe u vašoj online trgovini i pokušava kupiti proizvod. Prilično je uzbuđen zbog novog proizvoda koji želi kupiti, a prije toga je nekoliko sati istraživao i upravo je u vašoj trgovini našao proizvod koji je tražio.

 

Ali u pozadini se nalazi problem: željenog proizvoda nema na zalihama, iako je kupac bez problema obavio kupnju. Što se dogodilo? Ono što ćete uskoro saznati je da upravljanje zalihama u stvarnom vremenu jednostavno nije tako lak zadatak za online trgovinu. Softver za upravljanje zalihama može biti ključna razlika između gubitka i zadržavanja dugoročnih kupaca. Nitko ne želi na web stranici za online kupovinu gubiti vrijeme istražujući artikle i na kraju otkriti da željenog artikla uopće nema. Isto vrijedi i za tvrtku koja prodaje – razmislite koliko vremena gubite kaka biste obavijestili kupca da artikl nije dostupan.

 

Zalihe su žila kucavica vaše trgovine. Za uspješno upravljanje zalihama u pomoć vam može priskočiti programska oprema za upravljanje zalihama.

 

Preuzmite besplatan priručnik i saznajte više o:

  • Integraciji online trgovine s ERP sustavom
  • Je li upravljanje zalihama zakonski obvezno?
  • Upravljanju zalihama pomoću programske opreme

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X