Mobilna blagajna PANTHEON Retail

Najsuvremeniji, siguran, svestran i korisniku pristupačan program blagajničkog poslovanja za sve Vas koji u svojoj djelatnosti putem blagajne izdajete račune. Jednostavno rješenje za uslužne djelatnosti i trgovine, za rad u uredu ili na terenu. Fiskalna blagajna na mobilnom uređaju ili tabletu.

Potpuna blagajna na terenu

Mobilna aplikacija PANTHEON Retail radi na android tabletima i pametnim telefonima. Omogućava moderno, pouzdano i user-frendly blagajničko poslovanje, zato je neophodna za svakoga, tko:

  • direktno prodaje na terenu ili u trgovini,
  • se bavi uslužnom djelatnošću (frizerski i kozmetički saloni, cvjećarnice, dimnjačari, pedikeri, masažni saloni, obrtnici i usluge kod kuće …) ili
  • prodajom na tržnicama i sajmovima.

PANTHEON mobilna blagajna RA preporuča se tvrtkama koje za vođenje svog poslovanja imaju potrebu za jednom ili više nezavisnih blagajni. PANTHEON mobilna blagajna RC preporuča se tvrtkama koje imaju potrebu za sinkronizacijom podataka za više korisnika u zajedničku bazu podataka i žele koristiti funkcionalnosti back office-a (centralizirano upravljanje šifrarnicima, izvještajima, kreiranje izvoznih datoteka za računovodstvo, PDF dokumenti, …). Funkcionalnosti

Prednosti mobilne blagajne PANTHEON Retail

 • Cjelovito rješenje za blagajničko poslovanje
 • Vođenje prometa po korisniku
 • Izvoz podataka za vaš računovodstveni servis
 • Analiza prodaje – jednostavni izvještaji i prodajne analize
 • Funkcionalnosti prilagođene vašoj djelatnosti
 • Backup na webu
 • Ured na webu
 • Besplatna nadogradnja
 • Mogućnost sklapanja sezonskog ugovora
 • Mogućnost sinkronizacije podataka između mobilne blagajne Pantheon RA/RC i  ERP-a Pantheon.

Često postavljana pitanja o fiskalnim blagajnama

Pročitajte više informacija o fiskalnim blagajnama u Vašem poslovanju, od zakonskih propisa do pojašnjenja postavki Pantheon mobilne blagajne.

Mobilna blagajna, prilagođena vašoj djelatnosti

Za učinkovito i uspješno vođenje vašeg poslovanja, bez obzira kojom se djelatnošću bavite. Mobilna blagajna PANTHEON Retail će vaše poslovanje podržati na pouzdan, brz i jednostavan način.

Frizerski i kozmetički saloni

Prilagodite poslovanje svojeg salona i vodite ga tako da svojim korisnicima ponudite najbolje moguće usluge, prilagođene svakome posebno.

Više

Fitness

Nije sve u snazi, zato radije upotrijebite pravu tehniku! Jednostavno vođenje blagajničkog poslovanja s mobilnom blagajnom štedi mnogo energije za nešto drugo.

Više

Trgovine odjećom i obućom

Mobilnost najviše znači svima onima koji se kreću puno i provode puno vremena na nogama. Mobilna blagajna je  primjerena za upotrebu na svim prodajnim mjestima.

Više

Poljoprivreda

Težak posao na farmi može biti malo lakši uz mobilnu blagajnu koja vam olakšava prodaju vaših proizvoda na tržnici.

Više

Transport i dostava

Provodite puno vremena na terenu i na cesti? Gdje god vam je potrebna, mobilna blagajna će biti vaš vjerni pratilac bez obzira na odredište ili mjesto.

Više

Optičarske radnje

Dobar pregled nad poslovanjem, čista slika pri izdavanju računa i zadovoljni korisnici-vidjet ćete da se isplati koristiti se mobilnom blagajnom!

Više

Cvjećarstvo

Pregledna i jednostavna za upotrebu. Mobilna blagajna s kojom ćete  svoj posao podići na novi i bolji nivo poslovanja.

Više

Prodaja tehnike

Prilagodite prodaju bijele tehnike koristeći se mobilnom blagajnom koja omogućava moderno, pouzdano i user-frendly blagajničko poslovanje.

Više

Vulkanizerstvo

Mobilnom blagajnom lako je pomoću tableta, mobilne internet veze i prijenosnog printera izdavati račune u skladu sa zakonodavstvom.

Više

Ugostiteljstvo

Posluga te dostava hrane i pića gostima će se odvijati puno brže i glađe s mobilnom blagajnom koja će vas poštedjeti svih dodatnih aktivnosti. 

Više

Zdravstvene ambulante

Požurite i učinite svoje poslovanje elegantnim – mobilna blagajna vam nudi brojne prednosti!

Više

Detalji PA Retail

Pogledajte kako funkcionira mobilna blagajna PANTHEON Retail, razlike između RA i RC licence te potpuni opis mogućnosti i funkcionalnosti blagajne.

*Rješenja su u pripremi.

Razgovarajte s našim savjetnicima.

Najam PANTHEON-a (hosting)

Podaci koje unosite u program PANTHEON (npr. fakture, računovodstvo, plaće itd.) pohranjeni su u bazi podataka koja se obično nalazi na namjenskom računalu-serveru. Server je uvijek aktivan, kako bi podaci uvijek bili dostupni, a na serveru su uz to i odgovarajući sigurnosni uvjeti koji sprečavaju gubitak podataka, posebna izrada sigurnosnih kopija te fizička i programska zaštita. PANTHEON Hosting se plaća mjesečno i uključuje upotrebu programa, zakonske izmjene, arhiviranje podataka i najam poslužitelja.

Više o PANTHEON Hostingu

Kupnja PANTHEON-a

Ukoliko se odlučite za kupnju programa koji je instaliran na vašem računalu/serveru,  sami se brinete o redovitom nadograđivanju na nove verzije (zakonske promjene i nove funkcije) i arhiviranje podataka. Iznos podmirujete jednokratno, program postaje vaše vlasništvo, jednom godišnje plaćate paušal za ažuriranje programa.

*Licenca RT nije samostalna i potrebno ju je kombinirati s Pantheon RE/SE/ME/MF licencama. RT licenca je dodatak osnovnim verzijama PANTHEON-a, od licence RE nadalje, kada postoji potreba da se poveže POS blagajna u širi informacijski sustav.

Razgovarajmo o tome kako pojednostaviti vaše poslovanje.

X