BESPLATNI ONLINE SEMINAR

Povećajte kvalitetu poslovanja u svojem salonu uz online poslovni program

18.
siječnja 2023.

[NOVI TERMIN: 18.1.2023. u 10h]

 

Iz dana u dan sve smo svjesniji dragocjenosti našeg vremena. Dobro znamo da dan ima samo 24 sata, koje moramo pravilno rasporediti i posvetiti poslu, svojim najdražima i posebno sebi, što najčešće zaboravljamo.

S programom PANTHEON Web Light možete pojednostaviti svoje poslovanje i uštedjeti vrijeme jer program objedinjuje jedinstvena rješenja i sve bitne funkcionalnosti koje vam olakšavaju rad i štede novac.

Prijavite se na BESPLATAN webinar na kojem ćemo vam predstaviti PANTHEON Web Light – rješenje za male poduzetnike koje je prilagođeno vašoj djelatnosti, omogućuje primanje i izdavanje i fiskalizaciju računa, direktno kroz preglednik – bez instaliranja programa.

Pojednostavite i poboljšajte kvalitetu poslovanja u svojem salonu i posvetite se strankama uz cjelovito rješenje za online vođenje poslovanja vašeg salona.

Preuzmite kontrolu nad svojim poslovanjem u potpunosti. Eliminirajte sva ograničenja uz pristup s bilo koje lokacije putem bilo kojeg uređaja.

Koristite svoj laptop, tablet ili mobitel za jednostavno izdavanje i primanje računa, nadzor i upravljanje zauzetosti termina uz pristup kalendaru, telefonom provjerite stanje vaših zaliha. Slikajte dokument i jednostavno ga pohranite u DMS. Evidentirajte radno vrijeme i lako provjerite evidenciju svih zaposlenika.

Na webinaru ćemo predstaviti ključne prednosti koje donosi PANTHEON Web Light:

  • Online izdavanje i prijem računa
  • Upravljanje dokumentima i zadacima
  • Online kreiranje putnih naloga
  • Uvid u zalihe i skladišta
  • Brza i jednostavna evidencija radnog vremena
  • Kalendar naručivanja

Pored koristi koju ostvarujete vi u vašem salonu, PANTHEON Web Light ubrzava pristup do podataka vašem računovođi koji koristi PANTHEON.

PANTHEON Web Light je idealan za poslovanje mikro i malih poduzeća kojima je potreban brz i jednostavan program za vođenje poslovanja.

 

PRIJAVITE SE!

X