, ,

Top 10 konferencija koje ne smijete propustiti u 2019.

6 velj 2019

2019. godina bogata je raznim IT i poslovnim konferencijama i događanjima. Za vas smo odabrali 10 najznačajnijih konferencija koje preporučujemo da posjetite.

 

BUG FUTURE SHOW 2019

7. 2. 2019. | Kino Europa, Zagreb

Program događanja Bug Future Show 2019 je namijenjen čitateljima časopisa BUG i odvijat će se u glavnoj dvorani Kina i u dvorani Muller s izložbom gadget-a u predvorju. Sudionike događanja očekuju predavanja, panel-rasprave i intervjui uživo o aktualnim IT temama poput: tehnologije budućnostii ekspanzije umjetne inteligencije, 5G tehnologije, robota, VR-a, AR-a, IoT-a te digitalizacije u obrazovanju.

Događanje možete posjetiti besplatno ali samo uz pozivnicu. Što trebate napraviti kako biste dobili pozivnicu možete saznati na web stranici event-a.

 

DIGI T.I.M.E.

13. 2. 2019. | Kaptol Boutique Cinema, Zagreb

Konferencija digi T.I.M.E. (Technology – Telecom – Information – Media – Entertainment), u organizaciji PwC Hrvatska i poslovnog tjednika Lider, okupit će vodeće ljude iz područja tehnologije, medija i telekomunikacija koji će predstaviti tehnološke, telekomunikacijske i medijske trendove iz područja zabave i igara.

Neke od tema o kojima će se govoriti na konferenciji su: promjena poslovnih modela zbog utjecaja digitalizacije, nedostatak inovativnosti u sektoru, globalna konsolidacija sektora i utjecaji na jugoistočnu Europu, promjena TMT ekosistema, promjene navika kupaca itd.

Na konferenciji će se održati dva panela na kojima će IT tvrtke i telekom operatori demonstrirati kako se najutjecajnije tvrtke nose s tržišnim trendovima, regulatornim izazovima, promjenom navika i očekivanja kupaca, digitalizacijom tvrtki i institucija, primjenom novih tehnologijate će predstaviti planove i izazove za 2019. godinu.

 

CISCO CONNECT 2019

27. – 29. 3. 2019. | Valamar President Hotel, Dubrovnik

Konferencija Cisco Connect, s glavnom temom – Global Vision, Local Knowledge, okupit će stručnjake iz svih industrija našeg područja. Posjetitelji će imati priliku sudjelovati na predavanjima domaćih i stranih predavača, radionicama, networkingu te dodatnim sadržajima.

Na konferenciji će se predstaviti novosti i najnovije Cisco tehnologije, koje olakšavaju izazove modernog poslovnog okruženja, a posjetitelji će dobiti uvid u sve što je potrebno za uspješne implementacije te će saznati koji je najbolji način za zaštitu poslovnih procesa i razvoja.

 

WINDAYS19

2. – 3. travnja 2019. | Amadria Park, Šibenik

Microsoftova WinDays konferencija je najveće regionalno poslovno-tehnološko događanje na kojem se očekuje više od 2000 sudionika. Konferencija je podijeljena na dva dijela: WinDays19 Business (2. i 3. travnja) i WinDays19 Technology (3., 4. i 5. travnja)

Tijekom prvog dana konferencije, posjetitelji će moći odabrati jedan od šest programskih smjerova (financijske institucije, maloprodaja, proizvodnja, zdravstvo, obrazovanje ili javna uprava). Tema drugog dana konferencije bit će trendovi suvremenog poslovanja.

Sljedeća tri dana, posjetitelje očekuje više od 100 predavanja koja će održati razni domaći i strani predavači. Glavna teme o kojima će se govoriti bit će tehnološki trendovi i novosti, odnosno AI, sigurnost, IoT, DevOps i open source rješenja.

 

APEX ALPE ADRIA 2019

12. travnja 2019. | Hotel International, Zagreb

Konferencija APEX Alpe Adria je zajednički projekt trojice APEX entuzijasta iz Hrvatske, Austrije i  Slovenije. Posjetitelje očekuje više od 20 predavača, vrhunskih stručnjaka u svojem području rada.

Na drugoj po redu konferenciji očekuje se više od prošlogodišnjih 190 sudionika kojima će se predstaviti novosti vezane uz APEX.

 

5. RFID KONFERENCIJA 2019.

8. svibnja 2019. | Hotel Westin, Zagreb

Peta po redu RFID konferencija naziva „Povratak u budućnost 5“, je ICT i poslovno događanje koje organizira tvrtka Selmet.

Glavna tema konferencije će biti primjena RFID tehnologije u poslovanju u svim djelatnostima te drugim područjima ljudske aktivnosti.

Na konferenciji se očekuje više od 220 sudionika te više od 20 rasprava i predavanja raznih stranih i domaćih stručnjaka za implementaciju i primjenu RFID tehnologije. Sudionici će imati priliku posjetiti izložbeni dio gdje će moći testirati RFID opremu te razgovarati sa stručnjacima za ovu tehnologiju.

 

KONFERENCIJA PANTHEON DAY 2019.

9. svibnja 2019. | Hotel Sheraton, Zagreb

Na redovnoj godišnjoj konferenciji u organizaciji tvrtke Datalab HR, priznati savjetnici za digitalizaciju, uspješni poduzetnici te PANTHEON stručnjaci predstavit će tokove digitalizacije u 2019. godini, viziju budućnosti, strategije za uspješnu digitalizaciju u tvrtkama, uspješne digitalne i PANTHEON prakse po profilima i vrstama tvrtki te PANTHEON alate i funkcionalnosti za uspješnu digitalizaciju u tvrtkama (WorkFlow, DMS, eRačun itd.)

Više informacija o konferenciji i prijavi možete saznati na web stranici konferencije

 

ATMOSPHERE2019 EMEA

11. – 14. lipnja 2019. | Amadria Park, Šibenik

Atmosphere 2019 EMEA je IT konferencija u organizaciji Hewlett Packard Enterprise-a koja će ugostiti svjetske IT stručnjake.

Na konferenciji se očekuje oko 1700 posjetitelja koji ćekroz predavanja, edukacije i radionice dobiti uvid u trendove i novosti iz networkinga i sigurnosti, saznati koja je uloga umjetne inteligencije i automatizacije u optimizaciji IT infrastrukture, naučiti kako automatizirati i pojednostaviti mrežne procedure i još mnogo toga.

 

DAN VELIKIH PLANOVA 2019

25. rujna 2019. | Hotel Westin, Zagreb

Konferencija u organizaciji tjednika Lider, Dan velikih planova, okuplja poduzetnike, managere i sve poslovnjake koji žele dobiti korisne savjete za planiranje u 2020. godini.

Sudionici događanja će dobiti praktične naputke koji će im pomoći usvojiti optimalne projekcije te korisne i upotrebljive informacije za izradu i doradu planova poslovanja.

Na konferenciji se očekuje oko 3500 sudionika koji će moći prisustvovati na predavanjima 150 govornika. Neke od tema o kojima će se govoriti na konferenciji su globalni trendovi, predviđanja za 2020. godinu u zemljama regije, fiskalna i monetarno kreditna politika, privlačenje investicija i poticanje izvoza, razvoj poslovanja itd.

 

23. MEĐUNARODNI SAJAM SASO 2019

23. – 26. listopada 2019. | Spaladium arena, Split

Sajam SASO sastoji se od 10 specijaliziranih sajmova i 4 stručne konferencije na kojima će se okupiti više od 100 domaćih i stranih izlagača.

SASO je najznačajniji međunarodni sajam za graditeljstvo, drvnu i metalnu industriju, alate i opremu, elektrotehniku, energetiku i telekomunikacije, te obrtništvo i malu privredu.

Posjetitelji na sajmu mogu saznati novosti iz svih gospodarskih grana, promovirati svoje brendove i proizvode, stvoriti poslovni potencijal te ostvariti poslovne kontakte

untitleddatalab

Autor: Iva Devčić – Digital Marketing Specialist

Iva je zadužena za digitalni marketing u Datalabu, od društvenih medija do web stranice. Zaljubljenik je u engleski jezik, pisanje i digitalni dizajn. U slobodno vrijeme bavi se fotografijom, kreativnim radom, trčanjem i vrtlarstvom. Posebno uživa u opuštajućim trenutcima sa svojim suprugom i njihovom mačkom.

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X