,

Svoje nam je povjerenje poklonilo više od 50.000 PANTHEON korisnika!

23 ožu 2017

15. ožujka 2017.  u našu smo zajednicu primili i 50.000.-tog korisnika poslovnog programa PANTHEON.

Tako velik broj korisnika u regiji Jugoistočne Europe rezultat je ustrajnog rada i vjere u poduzeće. Vizija da poslovnim korisnicima olakšamo svakodnevnicu, pripomognemo im pri uspješnom vođenju njihovih poduzeća, dovela nas je do ove točke i obećavamo vam da će nas voditi i još dalje. Izazov nem je da u budućnosti u PANTHEON uključimo još više poboljšanja i novosti koji proizlaze iz vaših ideja i prijedlog,naših korisnici i partneri!

 

»Iznimno sam ponosan i zadovoljan kamo nas je početna ideja, izrasla iz osobnog iskustva i bola bankrota poduzetnika sa slabom informacijskom podrškom, do danas dovela. U dvadeset smo godina imali prvi Windows poslovni program, prvi program temeljen na sigurnoj i moćnoj SQL bazi s tehnologijom korisnik/poslužitelj, bili smo prvi koji su uz program imali opširna pisana uputstva, prvi  video-tečaj za samopomoć, prvi smo počeli promovirati eRačunovodstvo i, napokon, bili smo također prvi koji su imali poslovni softver u Oblaku (već 2010.g,), te prvi koji su u partnerstvu s nacionalnim Telekomima ponudili alate dostupne svakome.
Mislim da smo kroz sve te godine podigli ne samo očekivanja koja mi poduzetnici imamo prema poslovnom softveru, već i poduzetničko znanje i sposobnost. I siguran sam da su također zbog moćnog alata danas poduzetnici Jugoistočne Europe istinski konkurentniji i profitabilniji. Ako pogledamo prijeđeni put, 50.000 korisnika logična je posljedica predanosti poduzeća inovacijama i olakšavanju poduzetničke svakodnevice.”

Poduzeće Gradba Promet, kojim smo dosegli prijelomni broj 50.000, je PANTHEON licencu upilo u partnerskom poduzeću Web Centar iz Makedonije. Kao nagradu ćeo kako kupcu(Nikola Naumov), tako i prodavatelju (Zoran Milkov) dodijeliti vikend-paket boravka za dvije osobe u čarobnom Zagrebu.

»Tvrtka Gradba Promet jedno je od najvećih građevinskih poduzeća u Makedoniji.
Naš portfolio uključuje asfaltne baze, betonare, kamenolome te proizvodnju raznolikih produkata.
Implementacija programa PANTHEON pomoći će nam združiti sve naše odjele u jednom pouzdanom poslovnom informacijskom sustavu. Sad imamo dobar pregled dobitka, troškova I svih drugih brojki povezanih uz naše poslovanje, što će nam svakako olakšati donošenje odluka u budućnosti. Zaista smo zadovoljni svojim implementacijskim partnerom, tvrtkom Web-Centar, te njihovom podrškom. Uistino nas raduje da se među licencama koje smo kupili skrivala i 50.000.-ta PANTHEON licenca. Najljepša hvala Datalabu na prekrasnoj nagradi.”

»Web-Centar je Datalab PANTHEON Gold partner još od samog početka  PANTHEON puta u Makedoniji 2006 g. U tih jedanaest godina postali smo najiskusniji i najtraženiji razvojni i implementacijski partner u državi. Naše stranke spadaju među najveća i najuspješnija domaća i strana poduzeća koja su zaista zadovoljna dda im PANTHEON uistinu “mijenja podatke u dobit”.

Hvala Datalabu za tu lijepu nagradu koja će nas motivirati da prodajemo još više licenci njihove odlične programske opreme.

Palace hotel u Zagrebu, smješten u centru grada u palači podignutoj neposredno uz stari gradski park, s radom je započeo još 1907. godine kao prvi profesionalno organizirani hotel u Zagrebu. I dan danas možete uživati u toplom retro chic ugođaju kojeg stvaraju njegov stilski namještaj i secesijski interijer.
Pored srdačnog prijema, hotel će pripremiti nešto posebno pri dolasku, u želji da svojim gostima priredi nezaboravno iskustvo.

 

Srečni 50.000. PANTHEON uporabnik nam je ob te priložnosti zaupal, da »CITAT…«.

Svi zaposleni velikih smo 50.000 proslavili tortom i pjenušcem jer je svaki od nas dio Datalabove priče o uspjehu.
Posebno moramo zahvaliti svim zaposlenima, poslovnim partnerima i prije svega svim korisnicima, koji nam iskazuju povjerenje i vjernost. 5., 50. ili 50.000., bez vas nas ne bi bilo.

 

Datalab Agro u Puli i GRAVIS GT tim u Zagrebu proslavljaju 50.000.-tog PANTHEON korisnika

 

Čast nam je biti središnjim članom tako velike PANTHEON zajednice. Zajednice koja će ove godine proslaviti 20 godina! 
Hvala vam!

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X