PANTHEON Crew na tradicionalnom Datalabovom jedrenju

4 lis 2018

 

Od 22. do 29. rujna smo razvili jedra i, zajedno s našim partnerima, korisnicima i zaposlenicima iz Adriatic regije, krenuli u istraživanje hrvatskih otoka.

Uspjeh je za nas veliki broj zadovoljnih PANTHEON korisnika, uspjeh je široka partnerska mreža, uspjeh su nasmijani zaposlenici, uspjeh je vrhunski poslovni program, a jedan od uspjeha je i okupljanje naše PANTHEON obitelji na Datalabovom jedrenju.

Na donjim fotografijama možete vidjeti dio atmosfere s jedrenja i neka vam one posluže kao inspiracija – budite neustrašivi i usmjereni prema svojem cilju. Ne samo na moru, već i u poslu.

“To reach a port, we must sail – sail, not tie at anchor – sail, not drift.”

Franklin D. Roosevelt.

 

untitleddatalabDatalab tim

Simboličnim potpisom želimo obuhvatiti sve pojedince, zaposlenike, suradnike, partnere i korisnike s kojima svakodnevno učimo, stječemo i razmjenjujemo iskustvo, znanje, probleme i rješenja. Bez svih zajedno, svega ovoga ne bi bilo. Čitajte nas redovito i javite koje vas teme i informacije zanimaju! Jer danas više nego ikada vrijedi: kad imaš informaciju, imaš moć.Ekipa Datalaba svoje znanje dijeli s vama! Podijelite dalje…

 

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X