Premium partneri i partneri

Implementacijski partneri su zaduženi za niz vrlo značajnih aktivnosti koje se izvode kod korisnika neposredno nakon kupovine odgovarajuće verzije PANTHEON-a. Sustav je potrebno najprije implementirati, zatim buduće korisnike obučiti za rad i osigurati sve aktivnosti potrebne za održavanje.

Uvođenje

Uvođenje ili implementacija je vrlo značajan prvi korak za koji su zaduženi naši partneri. U ovoj fazi se vrše podešavanja svih parametara koji određuju rad aplikacije u okviru određenog poduzeća. Aktiviraju se moduli koji pokrivaju određene poslovne procese i s ključnim se korisnicima definiraju postupci potrebni za pravilno djelovanje aplikacije.

Edukacija

Drugi korak je edukacija korisnika. Nju izvode Datalab partneri koji izvrsno poznaju rad PANTHEON aplikacije, kao i sustav rada u određenom poduzeću te, na kraju, vrlo dobro znaju što sve treba naučiti krajnje korisnike. Prijenos znanja na korisnike je od velikog značaja jer se na taj način postiže optimalna iskoristivost svih prednosti koje pruža PANTHEON.

Održavanje

Posljednja aktivnost koju izvode implementacijski partneri je održavanje sustava. Neke stvari se izvode online u razvojnom centru Datalaba, dok neke obavljaju naši partneri na samom terenu. Uslugu održavanja sustava korisnik dogovara s partnerom i pritom odgovarajućim ugovorom definira međusobna prava i obaveze.

Premium partneri

Reseller partneri

1_Ajna_informatika_logo_hr Ajna Informatika d.o.o
Pula
3_Assisto_logo_hr Assisto d.o.o.
Donji Miholjac
3_Bisdat_logo_hr BisDat d.o.o.
Split
Com-Pa Com-PA d.o.o.
Đakovo
7_Introdom_logo_hr Intro-Dom d.o.o.
Zagreb
Lama 
Split
8_Mobis_logo_hr Mobis d.o.o.
Mostar

Želite postati partner?

Ukoliko želite više informacija o našem partnerskom programu, nazovite nas na telefon broj +385 (01) 35 35 595 ili pišite na e-mail:

X