Premium partneri i partneri

Implementacijski partneri su zaduženi za niz vrlo značajnih aktivnosti koje se izvode kod korisnika neposredno nakon kupovine odgovarajuće verzije PANTHEON-a. Sustav je potrebno najprije implementirati, zatim buduće korisnike obučiti za rad i osigurati sve aktivnosti potrebne za održavanje.

Uvođenje

Uvođenje ili implementacija je vrlo značajan prvi korak za koji su zaduženi naši partneri. U ovoj fazi se vrše podešavanja svih parametara koji određuju rad aplikacije u okviru određenog poduzeća. Aktiviraju se moduli koji pokrivaju određene poslovne procese i s ključnim se korisnicima definiraju postupci potrebni za pravilno djelovanje aplikacije.

Edukacija

Drugi korak je edukacija korisnika. Nju izvode Datalab partneri koji izvrsno poznaju rad aplikacije PANTHEON-a. kao i sustav rada u određenom poduzeću te na kraju vrlo dobro znaju što sve treba naučiti krajnje korisnke. Prijenos znanja na korisnike je od velikog je značaja jer se na taj način postiže optimalna iskoristiost svih prednosti koje pruža PANTHEON.

Održavanje

Posljednja aktivnost koju izvode implementacijski partneri je održavanje sistema. Neke stvari se izvode on-line u razvojnom centru Datalaba, dok neke obavljaju naši partneri na samom terenu. Uslugu održavanja sistema korisnik dogovara sa partnerom i pritom odgovarajućim ugovorom definira međusobna prava i obaveze.

Certificirani konzultanti

Među našim partnerskim tvrtkama odaberite kvalificiranog konzultanta za modul za koji Vam je potrebna pomoć.

Premium partneri

Partneri za podršku

1_Ajna_informatika_logo_hr Ajna Informatika d.o.o
Pula
ARS Pantheon d.o.o.
Zagreb
3_Assisto_logo_hr Assisto d.o.o.
Donji Miholjac
3_Bisdat_logo_hr BisDat d.o.o.
Split
4_Com-pa_logo_hr Com-PA d.o.o.
Đakovo
7_Introdom_logo_hr Intro-Dom d.o.o.
Zagreb
Lama 
Split
8_Mobis_logo_hr Mobis d.o.o.
Mostar
6_Onix_Informatika_logo_HR Onix Informatika d.o.o
Pula
8_SMIT_logo_hr Smit d.o.o.
Bjelovar
TONI INFORMATIKA LTD

Split

Želite postati partner?

Ukoliko želite više informacija o našem partnerskom programu, nazovite nas na telefon broj +385 (01) 35 35 595 ili pišite na e-mail info@datalab.hr.

X