Počnimo zajedno

Popričajmo o tome kako poboljšati vaše poslovanje

Skriveni adut uspješnih poduzeća je pomno odabran poslovni program.

Poduzeća s vanjskim računovodstvom

Malo ste poduzeće i jednostavno vodite poslovanje korištenjem osnovnih funkcionalnosti. Dokumente jednostavnim klikom pošaljete do svog računovođe. Program koji s vama raste.

Poduzeća s vlastitim računovodstvom

Korištenjem poslovnog programa rad u poduzeću odvijat će se standarizirano, uz manje troškove i poboljšanu produktivnost zaposlenih. Kreiran za procese u vašem poduzeću.

Računovodstveni servisi

Olakšajte si rad rješenjima kreiranim za računovođe: razmjena dokumenata sa strankama, upravljanje potraživanjima i obvezama, izvještaji državnim institucijam na klik, predefinirana izvješća, poslovna analitika i više… Pouzdan i intuitivan.

Zašto PANTHEON-u vjeruje više od 50.000 korisnika?

S PANTHEON-om smo zaista zadovoljni jer osim troškova kupnje s njim praktično i nemamo drugih troškova. U usporedbi s drugim programima, dobili smo najviše za tu cijenu.

Ljudmila Hribar s.p., Trgovina Condor

Od početka smo prilagodili materijalni dio poslovanja koji nam omogućava potpunu sljedivost materijala, pregled nad zalihama i rezervacijama materijala. Kontroliramo sve procese: od kalkulacija, ponuda, narudžbi, ispisa radne dokumentacije, materijalnog poslovanja, fakturiranja i financijskog poslovanja te kadrova.

Niro Steel d.o.o.

Vođenje računovodstva je s PANTHEON-om jednostavno, pregledno, pouzdano. I stranke vrlo brzo nauče raditi s  programom i samostalno vode poslovanje, a nama ostaje više vremena za savjetovanje. S veseljem preporučam PANTHEON i drugim poduzećima.

Darja Merkač s.p.

X