Isprobajte PANTHEON demo

Ako želite isprobati poslovni program PANTHEON, pozivamo vas da nam ostavite svoje podatke.Kontaktirat će vas naš savjetnik, potražiti testnu verziju koja je optimalna za vaše poslovanje obzirom na djelatnosti i provesti vas kroz instalaciju. S veseljem ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Razgovor s našim savjetnikom olakšat će vam odluku. Porazgovarat ćete o tome što je vašem poduzeću potrebno, koje je ono veličine i što očekujete od poslovnog programa. Datalabov savjetnik provest će vas kroz instalaciju demo-verzije i tako  vam uštediti vrijeme te olakšati početak rada. Istovremeno vam također može ukratko predstaviti program. Sigurni smo da ćete dobiti bolji osjećaj o tome što zapravo kupujete. Preporučujemo svakako!

Maja Seliškar

* Osobne podatke koje nam ustupate putem gornjeg obrasca obrađujemo na temelju našeg zakonskog interesa pružanja učinkovite poslovne komunikacije. Ustupanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. U slučaju da nam ne ustupite svoje osobne podatke, nećemo vam moći dati odgovor na vaš upit. Više o tome kako (pažljivo) štitimo vaše osobne podatke možete pročitati u našoj Politici o zaštiti osobnih podataka.

Nazovite +385 (01) 35 35 595

Nazovite naše savjetnike i zajedno izaberite primjereno rješenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem poduzeću!

X