Međunarodna PANTHEON konferencija 2017

Digitalna transformacija s PANTHEON‑om

Grand hotel Bernardin, Portorož
16.–17. studenoga 2017.

Vaša digitalna transformacija je neizbježna.

Digitalizacija je sad već neko vrijeme u zraku. Sada već sigurno znamo da to nije samo hir, već trend koji je za poslovanje nedopustivo ignorirati.

Organizacije širom svijeta žure uhvatiti vlak digitalizacije, često nesigurne što to u stvari znači. Nerijetko se želi promjena samo radi same promjene. Digitalna transformacija tvrtki nije samo transformacija u smislu usvajanja novih tehnologija. To je poslovni izazov, to su zahtjevne promjene u kulturi organizacije, ljudi, poslovnih tokova i poslovnih modela.

Digitalna transformacija također je proces razvijanja novih vrsta odnosa s korisnicima i razumijevanja njihovih potreba. Oni žele izvrsno digitalno i humano iskustvo. Ako ne evoluirate, izumrijet ćete.

 

Prijavite se na međunarodnu PANTHEON konferenciju koja će se održati 16. i 17. studenog 2017. u Grand hotelu Bernardin u Portorožu.

Glavna svrha ovogodišnje konferencije bit će pokazati učinkovite metode i korake na putu do vaše uspješne digitalne transformacije s PANTHEON-om.

Vjerujemo da ćete kući ponijeti bar jednu novu ideju koju ćete moći primijeniti u svojoj radnoj praksi već sutra!

Susret zapisan u zvijezdama

Međunarodna PANTHEON konferencija je događanje koje jednostavno ne smijete propustiti.

Cijena u predprijavi

sve uključeno već od 229,23 EUR/osooba

Noćenje, hrana, kotizacija … provjerite što je sve uključeno u cijenu!

Da li ćete preživjeti »digitalni darvinizam«?

Spoznajte 7 bitnih koraka kako preživjeti »digitalni darvinizam«, a za više savjeta posjetite nas na konferenciji!

88 % poduzeća prolazi kroz digitalnu transformaciju,a samo 25 % ih zna i zašto.

Brian Solis

glavni analitičar, Altimeter Group

ODBIJATE PROMJENE?

OSTAJETE U SVOJOJ ZONI UGODE?

SLIJEDITE NAPREDAK?

Postanite pokrovitelj

»Špica Group je zaista zadovoljna organizacijom PANTHEON konferencije. To je događanje koje omogućava umrežavanje s donositeljima odluka različitih poduzeća, a upite o našim rješenjima zaprimali smo još mjesecima nakon konferencije. PANTHEON konferencija je jedno od rijetkih događanja za kojeg možemo sa sigurnošću tvrditi da je jedno od rijetkih događanja za kojeg možemo sa sigurnošću tvrditi da se isplatio, a i opet će.«

Marija Jakopin

voditeljica marketinga, Špica Group

»»PANTHEON konferencije spadaju među najučinkovitija događanja te vrste u široj regiji. Oduševljeni smo profesionalnošću organizacije, svake je godine posjećujemo i na jednom se mjestu družimo s potencijalnim klijentima i strateškim partnerima. Kroz drastično povećanu prodaju, investicija nam se odmah vrati, a također i bolje razumijemo promjene koje slijede u sljedećoj godini i ostvarujemo nove suradnje. Sve zajedno jednom rječju: fenomenalno.« .«

Ernest Žejn

direktor, Žejn d.o.o.

Postanite pokrovitelj

Pozivamo Vas na suorganizaciju međunarodne PANTHEON konferencije 2017. Postanite naš pokrovitelj i partner događanja!

PANTHEON konferenca je događanje koje nikako ne smijete propustiti!

»Redovna sm posjetiteljica PANTHEON konferencija i u svom ih godišnjem kalendaru označavam crvenim. PANTHEON konferencija mi puno znači kako sa stručnog, tako i sa socijalnog stanovišta. Pored kvalitetnih predavanja također stičem nove poslovne, ali i prijateljske veze. I ubuduće ostajem redovnom posjetiteljicom PANTHEON konferencija i radujem se sljedećoj. Samo tako naprijed!«

Darja Pirš

direktorica, Pirma d.o.o.

»Iskrena pohvala Datalab-u i odličnom timu za organizaciju PANTHEON konferencija. PANTHEON konferencija je uvijek učinkovit, kreativan i zabavan događaj, koji uključuje konzistentnu poruku, vizualne elemente i pravočasni odzivni timing. Nama sudionicima, korisnicima programa PANTHEON, uvijek prenesete kvalitetan sadržaj koji nam olakšava rad i skraćuje radni put. Preporučam!«

Suzana Stanisavljević

produktni voditelj, Xenon forte d.o.o.

Susret zapisan u zvijezdama

PANTHEON konferencija je događanje koje mnogi posjećuju redovito i iznova mu se vraćaju. Budite i VI među njima!

Mjesto konferencije

Grad hotel Bernardin

Prestižni hotel s pet zvjezdica nalazi se na jednom od najljepših dijelova slovenske obale, izmjeđu gradova Portorož i Piran. U njemu se nalazi najveći kongresni centar u Sloveniji, koji nudi još i vrhunski wellness centar, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom i raskošnu zasebnu plažu. Sve sobe imaju zasebni balkon s pogledom na more.

= Upute za dolazak

Više informacija

Ako vas zanima bilo što vezano uz konferenciju, prijave ili program, pošaljite nam upit e-mailom. S veseljem ćemo vam odgovoriti.

Promijenite podatke u dobit!

Kontakt

Datalab HR d.o.o..
Avenija V. Holjevca 40
HR-1000 Zagreb
T (01) 3535 595
info@datalab.hr

X