PANTHEON Enterprise

S poslovnim programom do bolje sinergije u poduzeću.

PANTHEON Enterprise je program za poduzeća koja žele cjelovito i detaljno voditi sva područja u poduzeću. Poboljšajte procese i povećajte dobitak s učinkovitim ERP sustavom.

Odlučivanje na osnovi činjenica

Pravi podatci, u pravom trenutku. Pratite događanja u vašem poduzeću na svakom koraku i donesite učinkovite odluke.

Analitika, analize, izvještaji

Pravilne odluke možete donositi samo na osnovi dobrih i pravovremenih analiza. U PANTHEON-u je sve nadohvat ruke. Više >

Program broj 1 u regiji

Jezično i zakonodavno lokaliziran program, koji mogu koristiti i vaše podružnice. Više >

f

Poptuna kontrola za neometano poslovanje

Centraliziran uvid u svakodnevno stanje vašega poslovanja: računovodstvo, logistika, plaće, inventura… Bez stresa i s visokom razinom pouzdanosti.

Spremni za promjene, opremljeni za uspjeh

Prilagodljiv poslovni program, kojii se stalno razvija i poboljšava, je odskočna daska za rast vašega poduzća. Više >

Specifična rješenja za specifične potrebe

Dostupan je širok spektar vertikalnih rješenja koja nadograđuju i dopunjuju program PANTHEON kako bi potpuno odgovarao vašim potrebama. Više >

Razgovarajte s našim savjetnicima.

* Osobne podatke koje nam ustupate putem gornjeg obrasca obrađujemo na temelju našeg zakonskog interesa pružanja učinkovite poslovne komunikacije. Ustupanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. U slučaju da nam ne ustupite svoje osobne podatke, nećemo vam moći dati odgovor na vaš upit. Više o tome kako (pažljivo) štitimo vaše osobne podatke možete pročitati u našoj Politici o zaštiti osobnih podataka.

PANTHEON koristi više od 58.000 korisnika.

S obzirom na visoke cijene materijala i prirode naših proizvoda, na početku smo tražili rješenje s kojim bi mogli prilagoditi materijalni dio poslovanja koje nam omogućava potpunu sljedivost materijala i pregled nad zalihama. Naše poslovanje smo tijekom godine povezali u jednu cjelinu te upravljamo procesima kalkulacije, ponuda, narudžbi, materijalnog poslovanja, fakturiranja, financijskog poslovanja i kadrova.

Ksenja Brelih Klincov

Niro Steel d.o.o.

Program PANTHEON široko je osmišljen, pruža nam potpunu financijsku potporu te je dovoljno pregledan i pristupačan korisniku. Poduzeće Datalab redovito obavještava svoje klijente o ažuriranjima i nudi im odgovarajuću obuku.

Andreja Petrič

voditeljica MD finance , Plastika Skaza

Cjenik programske opreme PANTHEON Enterprise

Razgovarajmo o tome kako pojednostaviti vaše poslovanje.

X