Dogovorite prezentaciju poslovnog programa PANTHEON

Ako želite prezentaciju poslovnog programa PANTHEON, pozivamo vas da nam ostavite svoje podatke. Kontaktirat će vas naš savjetnik i ukratko vas provesti kroz funkcionalnosti poslovnog programa PANTHEON te dogovoriti termin prezentacije uživo ili online. S veseljem ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Razgovor s našim savjetnikom olakšat će vam odluku. Porazgovarat ćete o tome što je vašoj tvrtki potrebno, koje je ona veličine i što očekujete od poslovnog programa. Datalabov savjetnik će vam ukratko predstaviti program i njegove funkcionalnosti. Sigurni smo da ćete dobiti bolji osjećaj o tome što zapravo kupujete. Preporučujemo svakako!

Maja Seliškar

* Osobne podatke koje nam ustupate putem gornjeg obrasca obrađujemo na temelju našeg zakonskog interesa pružanja učinkovite poslovne komunikacije. Ustupanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. U slučaju da nam ne ustupite svoje osobne podatke, nećemo vam moći dati odgovor na vaš upit. Više o tome kako (pažljivo) štitimo vaše osobne podatke možete pročitati u našoj Politici o zaštiti osobnih podataka.

Nazovite +385 (01) 35 35 595

Nazovite naše savjetnike i zajedno izaberite primjereno rješenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašoj tvrtki!

X