Datalabova tradicionalna donacija informatičke opreme

31. 5. 2019. | Blog HR, Novosti

U sklopu našeg humanitarnog djelovanja, a povodom konferencije PANTHEON Day 2019., ove godine donaciju smo predali Udruzi za autizam – Zagreb. 

Udruga za autizam – Zagreb osnovana je 1997. godine radi okupljanja osoba s poremećajima autističnog spektra, njihovih obitelji, prijatelja i stručnjaka, s ciljem promicanja i ostvarivanja prava i sloboda koje imaju i drugi građani u integriranim uvjetima lokalne sredine. Udruga se posvetila poboljšanju životnih uvjeta za osobe s poremećajima autističnog spektra kroz razne aktivnosti poput:

  • osmišljavanja i provedbe programa, projekata i ostalih aktivnosti usmjerenih na pružanje podrške osobama s poremećajima autističnog spektra,
  • provođenje edukacijskih, kreativnih, rehabilitacijskih i socijalizacijskih radionica,
  • savjetodavni rad s roditeljima/skrbnicima, volonterima i prijateljima osoba s poremećajima autističnog spektra, te
  • sustavno podizanje razine svijesti i informiranje javnosti o problematici osoba s poremećajima autističnog spektra, kroz medijsku promociju.

Nadamo se da će ova informatička oprema doprinijeti radu naših prijatelja iz Udruge.

untitleddatalabDatalab tim

Simboličnim potpisom želimo obuhvatiti sve pojedince, zaposlene, suradnike, partnere i korisnike s kojima svakodnevno učimo, stiječemo i razmjenjujemo iskustvo, znanje, probleme i rješenja. Bez svih njih zajedno svega ovoga ne bi bilo. Čitajte nas redovito i javite koje vas teme i informacije zanimaju! Jer danas više nego ikad vrijedi: kad imaš informaciju, imaš moć. Ekipa Datalaba svoje znanje dijeli s vama! Podijelite dalje…

X