Budite uvijek u tijeku!

Primajte novosti Datalab blog-a na svoju e-mail adresu.

Ako u svoj sandučić želite primati korisne sadržaje, molimo vas da ispunite donji obrazac.

Sve osobne podatke nam ustupate dobrovoljno. U slučaju da nam ne ustupite svoje osobne podatke, nećemo vam moći dati željeni sadržaj. Više o tome kako (pažljivo) štitimo vaše osobne podatke možete pročitati u našoj Politici o zaštiti osobnih podataka.

Više informacija o svrsi obrade, pravnoj osnovi, korisnicima i vremenskom razdoblju pohranjivanja upisanih osobnih podataka i o pravima pojedinaca vezanih uz osobne podatke:
www.datalab.hr/izjava-o-privatnosti/.

Danu privolu možete opozvati slanjem poruke na e-mail adresu info@datalab.hr.

Provjerite zadnje objave iz PANTHEON baze znanja…

Uloga financijskog menadžera i računovođe

Uspješno financijsko upravljanje poslovanjem zahtijeva primjenu specifičnih znanja financijskih stručnjaka i suvremeni softver. Financijski stručnjaci u tvrtki mogu imati različite uloge. Za financijsko upravljanje najznačajniju ulogu u tvrtki imaju financijski menadžeri i računovođe. Financijski menadžeri mogu imati svoje područje specijalizacije kao npr. kontrolori, kreditni menadžeri, risk menadžeri itd.

Korisničko iskustvo: prednosti i izazovi

Korisničko iskustvo, bez obzira na to radi li se o pozitivnom iskustvu kao osnovi za unapređenje buduće suradnje, ili o rješavanju prigovora kupaca, kao obliku negativnog korisničkog iskustva, koje se može koristiti za unapređenje postojećih i kreiranje novih proizvoda/usluga, ima posebnu važnost za razvoj poslovanja tvrtke.

X