PANTHEON Accounting

Program stvoren za računovodstvo

PANTHEON je stvoren s jasnom namjerom olakšavanja rada računovođama. Obračun PDV-a, plaća, slanje izvješća državnim institucijama, bilance i putni nalozi, automatsko knjiženje… nikada nisu bili tako jednostavni.

Cjelovito, kontrolirano i pouzdano

Koristeći jedan sustav, imate bolju kontrolu nad svim područjima poslovanja vašeg poduzeća. Brigu o zakonskoj usklađenosti, vodimo mi.

Učinkovito upravljanje zahtjevima i obvezama

Predefinirane funkcionalnosti omogućuju jednostavan uvid u trenutačno stanje, izračun zatezne kamate, slanje opomena i potraživanja.

Predefinirano knjiženje i automatski zadatci

Točno i ažurno knjiženje omogućuje unos podataka bez pogrešaka, a time je rad puno brži.

Izrada izvještaja i analiza jednim klikom

Izrada, izvoz i slanje izvješća u FINA-u, itd. izravno iz programa.

Posvetite se poslovnom savjetovanju

Financijsko savjetovanje koje se temelji na kvalitetnim podatcima. Praćenje pojedinih klijenata po utrošku vremena.

i

Razmjena dokumenata sa strankama

PANTHEON Hostingomogućuje da zadržite kontrolu nad pojedinačnim klijentima i s njima jednostavno izmjenjujete dokumente.

Predstavit ćemo vam sve prednosti programa za računovođe.

* Osobne podatke koje nam ustupate putem gornjeg obrasca obrađujemo na temelju našeg zakonskog interesa pružanja učinkovite poslovne komunikacije. Ustupanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. U slučaju da nam ne ustupite svoje osobne podatke, nećemo vam moći dati odgovor na vaš upit. Više o tome kako (pažljivo) štitimo vaše osobne podatke možete pročitati u našoj Politici o zaštiti osobnih podataka.

Korisne informacije za bolje odluke

Mjesečni najam programa, niži troškovi poslovanja

Zašto je računovodstvo u oblaku najučinkovitiji oblik poslovanja?
Pročitajte članak >

Pridružite se zajednici

Certificirani računovođa PANTHEON je cjeloviti, obrazovno-verifikacijski program koji vam omogućuje da se obučite za vođenje PANTHEON računovodstva.

PANTHEON koristi više od 58.000 korisnika.

Vođenje računovodstva s PANTHEON-om je jednostavno, pregledno i pouzdano. Također, klijenti brzo uče kako raditi s programom i samostalno vode poslovanje, stoga imamo više vremena za savjetovanje. Rado bih preporučila PANTHEON i drugim tvrtkama.

Darja Merkač s.p.

Visokokvalitetan i dinamičan računovodstveni program koji zadovoljava potrebe i jednostavnih i vrlo zahtjevnih korisnika. I programerska tvrka koja sluša svoje korisnike kako bi program bio još bolji i nastoji se što više prilagoditi potrebama i zahtjevima financijske struke.

Daniela Roj

direktorica, Avista biro d.o.o.

U poduzeću Vizija računovodstvo smo svjesni da je u upravljanju računovodstvom s više od 1300 pretplatnika vrlo važan kvalitetan  računovodstveni program te stručna i brza podrška njihovim stručnjacima. Upravo smo to dobili od Datalaba i njihovog PANTHEON programa.

Robert Ogorevc

direktor, Vizija računovodstvo d.d.

Tablica cijena i funkcionalnosti

Razgovarajmo o tome kako možemo olakšati rad u vašem računovodstvu.

X