PANTHEON logo

ERP poslovni informacijski sustav

Poboljšajte svoje poslovanje
Centralizirano. Automatizirano. Kontrolirano.

Poslovni program za sve tipove tvrtki.

PANTHEON je ERP poslovni informacijski sustav za brzo rastuće tvrtke, s naglaskom na stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sustava. Širok izbor funkcionalnosti omogućava da sustav koriste svi u tvrtki, od vodstva do nabave i računovodstva. Postanite i vi njegovim korisnikom!

PRODAJA:
+385 1 3535 595

info@datalab.hr

PODRŠKA:
+385 1 3535 595

pomoc@datalab.hr

eRačun - jednostavno, brzo, povoljno i ekološko!

S uslugom eRačun ćete svoje poslovanje pojednostaviti, pritom uštedjeti vrijeme i, što je najvažnije, novac. eRačun svakim danom koristi sve više korisnika koji su svjesni da je papirno poslovanje prošlost. eRačun će skoro u potpunosti zamijeniti pisma i čekanje u redu u pošti.

Pojednostavite kompleksne poslovne procese

Upravljanje poslovnim procesima s PANTHEON WorkFlow-om poboljšava procese koji se svaki dan odvijaju u vašoj tvrtki. Vrijeme je da rutinske zadatke koji se ponavljaju i troše vam vrijeme, optimizirate, automatizirate i ubrzate.

PANTHEON baza znanja

U današnjem svijetu vrijedi: tko ima informaciju, ima moć. Ekipa Datalaba svoje znanje dijeli s vama. U PANTHEON bazi znanja pripremamo besplatne poslovne sadržaje: online seminare, blogove i priručnike. Prijavite se na obavijesti i redovito primajte korisne poslovne sadržaje na svoju e-mail adresu.

Konektor licence

Za koga će konektor licence biti obavezne od 03. 07. 2017. ?

Svima vama koji pored PANTHEON-a koristite još neka dodatna vanjska (vertikalna) rješenja želimo osigurati najbolje usluge. Konektor licence korisnicima omogućavaju pristup PANTHEON podatkovnoj bazi. Više o tome … 

Uporabniške strani PANTHEON

Na Korisničkim stranicama  je na raspolaganju sva dokumentacija u pisanom i video obliku. Na lokalnom forumu možete također postavljati pitanja.

Moj PANTHEON talent HR

Moj PANTHEON talent

U Datalabu vjerujemo da svaki zaposlenik može doprinijeti izvrsnim poslovnim rezultatima i timskoj radnoj atmosferi ukoliko radi na pravom radnom mjestu i ima priliku da njegov poseban talent dođe do izražaja.

Želimo priključiti i tebe u naš tim mladih ljudi raznih profila, koji se vodi sloganom „Pretvorite podatke u dobit“! Više o tome...

58415

PRODANIH PANTHEON LICENCI

Nazovite naše savjetnike na +385 1 3535 595 i zajedno odaberite primjereno rješenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašoj tvrtki!

X