USKLADITE SVOJE POSLOVANJE S PANTHEON-OM

PANTHEON je ERP poslovni informacijski sustav za brzo rastuća poduzeća, s naglaskom na stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sustava. Širok izbor funkcionalnosti omogućava da sustav koriste svi u poduzeću, od vodstva do nabave i računovodstva. Postanite i vi njegovim korisnikom!
T (01) 5621 424 | E info@datalab.hr

DATALAB TEHNOLOGIJE - NOSITELJ A CERTIFIKATA BONITETNE IZVRSNOSTI

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u 2015. godini, tvrtka Datalab Tehnologije zadovoljila je stroge financijsko-analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te stekla pravo postati nositeljem A Certifikata bonitetne izvrsnosti. Naša tvrtka pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, a biti nositeljem Certifikata znači da ste siguran, ugledan i poželjan partner. Certifikat dodjeljuje Bisnode, vodeći europski ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj, na tržištu prisutan kroz portale Poslovna.hr, Boniteti.hr te WLW.

Vaš glas je bitan! Datalab se natječe za European Business Awards

Tvrtka Datalab je nominirana za prestižnu europsku poduzetničku nagradu. Da bismo postali NATIONAL PUBLIC CHAMPION i nastavili se natjecati za nagradu EUROPEAN PUBLIC CHAMPION, trebamo vašu podršku. Vašim glasom podrške omogućavate nam da pretvorimo naše rješenje za brže, naprednije i moćnije poslovanje u međunarodni uspjeh. Glasujte za nas

Korisnička zajedinica vam je na raspolaganju

Na Korisničkim stranicama  je na raspolaganju sva dokumentacija u pisanom i video obliku. Na lokalnom forumu možete također postavljati pitanja.
U-SITE

46931

PRODANIH PANTHEON LICENCI


Nazovite naše savjetnike na (01) 5621 424 i zajedno odaberite primjereno rješenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem poduzeću!

info@datalab.hr