USKLADITE SVOJE POSLOVANJE S PANTHEON-OM

PANTHEON je ERP poslovni informacijski sustav za brzo rastuća poduzeća, s naglaskom na stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sustava. Širok izbor funkcionalnosti omogućava da sustav koriste svi u poduzeću, od vodstva do nabave i računovodstva. Postanite i vi njegovim korisnikom!
T (01) 5621 424 | E info@datalab.hr

DATALAB TEHNOLOGIJE - NOSITELJ A CERTIFIKATA BONITETNE IZVRSNOSTI

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u 2015. godini, tvrtka Datalab Tehnologije zadovoljila je stroge financijsko-analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te stekla pravo postati nositeljem A Certifikata bonitetne izvrsnosti. Naša tvrtka pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, a biti nositeljem Certifikata znači da ste siguran, ugledan i poželjan partner. Certifikat dodjeljuje Bisnode, vodeći europski ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj, na tržištu prisutan kroz portale Poslovna.hr, Boniteti.hr te WLW.

Korisnička zajedinica vam je na raspolaganju

Na Korisničkim stranicama  je na raspolaganju sva dokumentacija u pisanom i video obliku. Na lokalnom forumu možete također postavljati pitanja.
U-SITE

47438

PRODANIH PANTHEON LICENCI


Nazovite naše savjetnike na (01) 5621 424 i zajedno odaberite primjereno rješenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem poduzeću!

info@datalab.hr