Pozivamo Vas da nam se 11.05. u Hotelu Sheraton pridružite na 3. PANTHEON konferenciji! Predstavit ćemo Vam temelje PANTHEON-a X i Poslovanje 4.0, s demonstracijom na praktičnim primjerima i put od efikasnog marketinga, pametne prodaje, optimizacije radnih procesa i dokumentacije do povećanja vrijednosti i smanjenja troškova. .

10konf_icon_control

Učinkovit nadzor

Predstavit ćemo Vam multi-level i efikasan nadzor u PANTHEON-u: obnovljene autorizacije, kontrolne mehanizme, dokumentaciju u PANTHEON-u, i više.

10konf_icon_automatization

Automatizacija i pregled poslovanja

PANTHEON omogućava automatizaciju postupaka i pregled poslovanja prema Vašim potrebama – automatski zadaci »kroz noć«, dirll-through, brze preglede, nadzorne ploče, izvještaje i više..

10konf_icon_newmodel

Novi model poslovanja

PANTHEON i integrirana rješenja donose nove dimenzije za ostvarivanje poslovnih prilika i mogućnosti. Predstavit ćemo Vam te mogućnosti, kako ih iskoristiti i kako povećati vrijednost koju stvarate.

U organizaciji svake konferencije bilo nam je važno mišljenje svakog pojedinog sudionika, a tako je i ovaj put. Vaša mišljenja prikupili smo putem ankete i na osnovu njih pripremili radionice. Konferencija će okupiti najbolje PANTHEON konzultante i savjetnike iz područja zakonodavstva te drugih relevantnih područja koja ste Vi naveli. Prijedloge smo prikupljali do kraja siječnja, a razmotrio ih je Programski savjet  (dugogodišnji korisnici PANTHEONA i PANTHEON konzultanti). Predavanja i radionice koje su dobile najviše glasova uvrštene su u cjelokupni program 3. PANTHEON konferencije.

Program 3. PANTHEON konferencije

Program

Važni datumi

31. 01. 2017. prikupljanje prijedloga programa za Konferenciju
travanj 2017. objava finalnog programa Konferencije
do 28.04.2017. prijave s popustom
08. 05. 2017. zadnji dan prijava
11. 05. 2017. 3. Pantheon konferencija

LAST MINUTE INFO: PARKING

Preporučeni parking:

ZG parking, Branimirova 41, Zagreb.

Konferencijska cjelodnevna karta iznosi 20,00 HRK.

Za korištenje povlaštene cijene parkinga molimo na ulazu napomenuti:

“Posjetitelj/ica 3. PANTHEON konferencije”

 

Online prijava

Prijava i informacije

gđa Dijana Latković, voditeljica organizacije
E-mail: dijana.latkovic@gravisgt.hr

gđa Edita Cimaš, prijave i informacije
E-mail: edita.cimas@gravisgt.hr
E-mail: pancon@gravisgt.hr

Online prijava

Poziv predavačima i pokroviteljima konferencije

3. PANTHEON konferencija održava se 11. 05. 2017. u Hotelu Sheraton, Zagreb – iskoriste priliku za svoju prezentaciju i odličnu promociju i kontaktirajte nas čim prije!

Direktni kontakti

Dijana Latković, voditeljica organizacije
T 099 6173 113
dijana.latkovic@gravisgt.hr

Edita Cimaš, prijave i informacije
T 099 6173 115
edita.cimas@gravisgt.hr

Prijava na 3. PANTHEON konferenciju

Molimo Vas da ispunite obrazac za prijavu na 3. PANTHEON konferenciju, koja će se održati 11. svibnja 2017., u Hotelu Sheraton, Zagreb. Nakon popunjene prijave, na adresu e-mail pošte zaprimit ćete automatsku potvrdu. Ako želite prijaviti više sudionika, prijava se ispunjava za svakog posebno.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uvjeti prijave/odjave

Na 3. PANTHEON konferenciju možete se prijaviti sve do završetka prikupljanja prijava. Zadnji rok za prijavu je 08. svibnja 2017., a želite li se prijaviti s popustom, molimo Vas da to učinite do 28. travnja 2017. Nakon navedenih rokova, eventualne prijave moguće su direktnim upitom na e-mail dijana.latkovic@gravisgt.hr ili telefonom 099 6173 113 (kontakt Dijana Latković).

Sudjelovanje možete odjaviti najkasnije do 26.04.2017., i to pisanim putem. U slučaju nepravovremene odjave ili nedolaska na Konferenciju, bit ćemo nažalost obavezni naplatiti 100 % vrijednosti kotizacije.

Partneri i pokrovitelji konferencije

Zlatni pokrovitelji
   
 
Srebrni pokrovitelji
                     

 

 

Medijski pokrovitelji
 

 

Partneri konferencije